Survivor 2022 yarışmacısı Nagihan Karadere’nin yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Nagihan ne iş yapıyor mesleği ne, Survivor Nagihan Karadere evli mi, Survivor Nagihan Karadere burcu ne sorularının yanıtları araştırılıyor. Atletizm sporu ile ilgilenen ve 2003 yılında Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Nagihan Karadere, katıldığı yarışmalarda çok önemli dereceler elde etmiş ve onlarca madalya kazanmıştır.

1984 Osmaniye Kadirli doğumlu olan Nagihan Karadere, 400 metre engelli koşuda Türkiye rekortmeni olmuştur. Kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Nagihan Karadere’nin 2011 yılında 400 metre engelli koşusunda elde ettiği rekor derecesi 55.09 olmuştur. Fenerbahçe’de yetişen onwin ve sürat koşuları branşında yarışan Nagihan, Survivor 2022’nin en güçlü şampiyonluk adayları arasındadır.

Survivor Nagihan ne iş yapıyor mesleği ne?

Kısa mesafe koşucusu ve engelli koşucusu olan Survivor Nagihan Karadere milli atlettir ve atletizm işi ile ilgileniyor. Atletizm şampiyonlarında altın madalyalar kazanan, milli atlet olarak Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil eden Nagihan Karadere aldığı dereceler ile kırılması zor rekorlara imza atmıştır.

Survivor Nagihan Karadere evli mi?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Nagihan Karadere evli değildir. 2016 yılında boşanan Nagihan Karadere’nin Ece Arven Gökçe adında bir kızı vardır. 2016 yılında Survivor’a katılan ve beşinci olan Nagihan Karadere, 2018 yılında yarışmaya tekrar katılmış ve finale kalarak ikinci olmuştu. 2019 yılında Survivor Ekstra ve Survivor Panorama programlarında yorumcu oldu ve aynı yıl Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasına konuk yarışmacı olarak katıldı.

Survivor Nagihan Karadere burcu ne?

16 Şubat doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Nagihan Karadere kova burcudur. Önceki yıllarda düzenlenen Survivor yarışmalarına da katılan Nagihan Karadere, 2022 All Star’da da mücadelesini sürdürmektedir.