Survivor All Star 2022 heyecanı devam ediyor. Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Nisa nereli, Survivor Nisa boyu kaç, Survivor Nisa ne iş yapıyor mesleği ne ve Survivor Nisa burcu ne sorularının yanıtlarını araştırıyor. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımına giren, aynı yıl profesyonel kayak yapmaya da davet edilen Nisa Bölükbaşı, kayak yerlerinin Prag’a uzak olmasından dolayı bu spora başlayamadı.

8 yaşından itibaren tenis oynamaya başlayan ve Prag Tenis Kulübü’nde 15 yıl bu spora devam eden Nisa Bölükbaşı, aynı zamanda yüzme hocalığı kariyerine de başlamıştır. Daha sonra voleybol sporuna yönelen, libero pozisyonunda sahabet oynayan ve 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde bu sporla ikincilik elde eden Nisa, diğer taraftan da eğitim hayatına devam etmektedir.

Survivor Nisa nereli?

Survivor All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşı Çekyalıdır. 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’ne bağlı Prag’da gözlerini dünyaya açan Nisa Bölükbaşı’nın annesi Çekyalı, babası ise Türktür. Nisa, Çekya’da doğup büyümüştür.

Survivor Nisa boyu kaç?

Survivor 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın boyu 1.70 cm’dir. 24 yaşında olan Nisa Bölükbaşı yarışmaya başladığında 66 kiloydu. Güncel kilosuna dair detay bulunmamaktadır.

Survivor Nisa ne iş yapıyor mesleği ne?

Survivor 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı sporcudur ve çok farklı spor dallarında çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda eğitim hayatına da devam etmektedir. 2018 yılında mimarlık eğitimi görmeye başlayan ve bu yüzden voleybol kariyerine ara veren Nisa Bölükbaşı, hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporlarını da yapmaktadır.

Survivor Nisa burcu ne?

2 Temmuz doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın burcu yengeçtir. 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran başarılı yarışmacı, bu yıl Survivor 2022 All Star kadrosunda yer almaktadır.