Uzun yıllara dayanan tecrübeleri ve her geçen gün yenilenen uygulamaları ile SYS Kurye firması üst düzey kurye, hizmetlerini müşterilerine ulaştırmaya devam ediyor. Standart kurye hizmetlerine yepyeni bir soluk getiren firma müşteri memnuniyetini ön planda tutarken aynı zamanda hız ve kaliteyi bir araya getiriyor. Günümüzün şartlarında özellikle şehir içi trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini en üst düzeyde yaşamaktayız. Bu olumsuz deneyim sebebiyle aksayan işlemlerimizi bazen telafi etmek imkansız hale gelmektedir.

Sadece trafik sorunları için değil aynı zamanda hızlı hizmetlerden faydalanarak yaşam kalitemizi arttırmak diğer işlemlerimize daha çok vakit ayırmak için de kurye hizmetlerinden faydalanabiliriz. İşte bu noktada karşımıza SYS Kurye uygulamaları çıkmaktadır. Zaman ve mekan ayrımı yapmaksızın 7/24 ülkenin dört bir yanına gönderim yapıyorlar. Teslimat türlerini her ihtiyaca uygun olarak şekillendirmiş olan firma sayesinde dilediğiniz kurye hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.Müşteri destek hizmetleri ile ürünlerinizi teslim etmeden önce ve teslimat süresince destek alabiliyorsunuz. Şehir içi ve şehirler arası teslimatlar türlerinden, sizin için gerekli olan uygulamayı müşteri temsilcileri ile belirleyebilirsiniz.

SYS Kurye Kalite Prensipleri ve Teslimat Seçenekleri

SYS Kurye iş faaliyetlerine başladığı günden beri dürüst, güvenilir, kaliteli ve hızlı hizmetler sunarak farkını ortaya koymakta ve her zaman en önde ilerlemeye devam etmektedir. Şehir içinde her bir bölgede hizmet veren şubeleri, diğer şehirlere kadar uzanan hizmet ağı ile kıymetli evraklarımızı ve paketlerimizi taşımaktadırlar. Teslim aldıkları her bir paketi derhal sigorta kapsamına almaları sebebiyle müşterilerinin güvenini daha çok kazanmakta ve her zaman tercih edilmeye devam edilmektedirler.

Gündüz gerçekleştirdiği standart ve seri teslimat türlerine ek olarak nöbetçi kurye ve gece kurye uygulamaları ile her an hizmete hazır bir ekip sizleri bekliyor. Moto kurye, hizmetlerine ek olarak hassas ürünlerini ve ağırlıkları fazla gönderilerinizin taşınabilmesi için araçlı kurye hizmetleri devreye girmekte ve hiçbir koşulda ürün teslimatlarınız konusunda mağdur olmamaktasınız. İster evrak işlemlerinizi tamamlatabiliyor isterseniz gümrük kurye sayesinde gümrüklerden ürün alımı ve gönderimi sağlayabiliyorsunuz.

Uçak kargo hizmetini de müşterilerine sunarak bu alanda gelişmiş uygulamaları gerçekleştirdiğini de bizlere kanıtlamaktadır. Her an ulaşılabilir olmaları ve şeffaf bir politika izlemeleri sebebiyle kendilerine duyulan güvenin hakkını vermektedirler. Çözüm odaklı bir yaklaşımla hızlı ve pratik çözümler sunuyorlar. Aynı zamanda deneyimli bir ekip ile çalışma gerçekleştirdikleri için müşteri isteklerine uygun hareket edebiliyorlar. Moto kurye uygulamalarında ülkemizin öncü firması olan SYS kurye güncel ve faydalı özellikleri kurye sistemlerine uygun hale getiriyor.

Uzman Kadro ile Birçok Avantaj Sizleri Bekliyor!

SYS Kurye motor kurye, ekipleri ile birlikte müşteri temsilcileri ve yönetim kadrosuyla uzun süredir var olan deneyimleri sayesinde profesyonel bir deneyim sunmaktadır. Hızlı olmanın en etkili faaliyet olarak kabul edildiği kurye hizmetlerini kalite ile buluşturmanın ayrıcalığını müşterilerine yaşatmaktadırlar.

  • Sigorta güvencesi
  • Şehir dışı gönderim imkanı
  • Uzman kadro ile kaliteli hizmet
  • Güzergâh ve sürüş tecrübesi yüksek kuryeler
  • 7/24 müşteri destek hattı ve gönderim yapabilme imkanı
  • Gelişmiş hizmet ağı
  • Uygun fiyat tarifeleri ile motor kurye hizmetlerinin kalitesini maksimum düzeye taşıyan SYS Kurye Vip teslimat seçenekleriyle de sizleri beklemektedir.

Özel gönderimlerinizi çok daha hızlı ve güvenli şekilde teslim ediyorlar. Teslimat ücretleri piyasa standartlarında olup gidilecek mesafe ve ürün özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Çoklu gönderimler ve uzun süreli çalışmalar için mutlaka firma ile iletişime geçilmelidir. Bireysel işlemlerinizde ve şirket faaliyetlerinizde teslimat ihtiyaçlarınızı en doğru ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız SYS Kurye gibi işinin uzmanı bir firma ile çalışmak sizlere avantaj sağlayacaktır.