TRT 1’in sevilen programı Tam Zamanı devam ediyor. Tam Zamanı adlı programı kimin sunduğu, sunucunun kim olduğu ise merak ediliyor. Tam Zamanı programı sunucusu kimdir? TRT 1 Tam Zamanı programını kim sunuyor? Sorularına cevap aranıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Tam Zamanı programında psikolojik danışman olarak yer alan ve önemli bilgiler veren sunucuya dair detaylar ortaya çıktı.

TAM ZAMANI PROGRAMI SUNUCUSU KİM?

TRT ekranlarında hafta içi yayınını sürdüren Tam Zamanı programı sunucusu psikolojik danışman Mürşit Ekmel Aybek’tir. 1969 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Mürşit Ekmel Aybek, ilk, orta ve lise öğrenimini Tokat şehrinde tamamladı ve ODTÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı’ndan mezun oldu. Öğrencilik yıllarında özel kuruluşlarda görsel danışmanlık yapan Mürşit Ekmel Aybek, bu süreçte senaryo danışmanlığı da yaptı.

dr. ayça kaya 5 kilo verdiren diyet listesi

TRT 1 TAM ZAMANI PROGRAMINI KİM SUNUYOR?

TRT 1’de yayınlanan Tam Zamanı programını Mürşit Ekmel Aybek sunuyor. Mezuniyetinin ardından özel sektörde dershane, ilköğretim okulları ve anaokulunda psikolojik danışmanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunan Mürşit Ekmel Aybek kurumlara danışmanlık hizmeti de verdi. Dünyaca ünlü kurumlardan uygulamalı NPL Hipnoz eğitimi alan ve anne baba çocuk eğitimi, dikkat gelişimi, meslekler, etkili öğrenme ve çalışma alışkanlıkları üzerine kitaplar yazan Mürşit Ekmel Aybek çocuk eğitim kitaplarına da pedagojik danışmanlık yapıyor. Çocuk eğitimi üzerine uzmanlaşan Mürşit Ekmel Aybek, evli ve 3 çocuk babasıdır.

zafer aksungur muayene ücreti 2021