Snaptube bir video, müzik indirme programıdır. Kişiler farklı kaynaklardaki beğendikleri ya da saklamak istedikleri video, müzik ya da diğer başka multimedya içerikleri indirmek için bu uygulamayı kullanmaktadır. Snaptube uygulaması kullanıcılarına video, müzik gibi içerikleri indirmelerini sağlarken, kullanıcıların uygulamayı kullanırken hiçbir ücret ödemesi gerekmez.

Kullanıcıların bu uygulamanın hangi işletim sistemi ile kullanıldığını merak etmesi “Snaptube Android uygulaması mı?” sorusunu ortaya çıkarmaktadır. Snaptube, android işletim sistemi olan cihazlarla kullanılabilen bir video indirme programıdır. Snaptube, Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Dailymotion, Vimeo ve daha pek çok sosyal medya platformunda bulunan videoları indirilmesine olanak sağlar.

Snaptube uygulaması kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olmasıyla tanınmasına rağmen bu durum aslında tartışmalı bir konudur.

Snaptube uygulamasıyla kullanıcılar dilediği videoyu formatını belirleyerek, çözünürlüğünü seçerek ve uygulamanın sunduğu pek çok özelliği kullanarak bu videoları kullandıkları cihaza indirebilir.

Snaptube Nasıl Kullanılır?

Snaptube Nasıl Kullanılır? Snaptube uygulamasını kullanarak YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo gibi pek çok sosyal medya platformunda bulunan videoların indirilebilmesine olanak sağlar. Snaptube kullanıcıları Facebook, Instagram, Twitter ve bunlar gibi pek çok sosyal medya platformlarından video ya da diğer multimedya içeriklerini indirebilmenin yanı sıra uygulamanın hazır listesine video olan başka sosyal medya platformlarını da eklenebilmektedir.

Snaptube, kullanıcılarına bir videonun farklı formatlarda ve farklı çözünürlüklerde ya da farklı boyutlarda indirme alternatifi sunar. Ayrıca Snaptube uygulaması, kullanıcılarına video indirmenin yanı sıra video izleme imkanı da tanır. Bu sayede uygulama kullanıcılarına pek çok türdeki ilginç içerikli videoları keşfetme imkanı verir.

Snaptube Cihazlara Nasıl Kurulur?

Snaptube kullanmak isteyenlerin en çok merak ettiği soru “Snaptube cihazlara nasıl kurulur?” sorusudur.  Birkaç basit adımla kişilerin kullanmak istedikleri cihazlara Snaptube yüklemesi oldukça basit bir işlemdir.

Snaptube uygulaması kullanmak isteyenler öncelikle sahip oldukları Android cihazlarının Ayarlar kısmında Güvenlik bölümüne gelerek “üçüncü taraf (bilinmeyen) kaynaklardan uygulama yükleme” özelliğini aktifleştirmelidir.

Kullanıcılar bu işlemi gerçekleştirdikten sonra cihazdaki bir web tarayıcıdan https://indirgeek.com/snaptube/ adresine girerek APK dosyasını indirmelidir. Son adım olarak kişilerin indirilmiş olan APK dosyasını açıp uygulamanın istediği izin ve koşullarını kabul ederek yükleme işlemini başarıyla tamamlayabilirler.

Snaptube Uygulamasıyla Video İndirme

Kullanıcılar cihazlarına Snaptube uygulamasıyla video indirme işlemini gerçekleştirebilirler. Birkaç basit adımı takip ederek video indirmek mümkündür.

Öncelikle bu uygulama ile video indirmek isteyenler Snaptube uygulamasını başlatmalıdır. Uygulamanın arama bölümündeki çubuğa diledikleri herhangi bir videoyu bulmak için standart bir arama yaparak videoyu bulurlar.

Snaptube uygulaması aramaları Youtube üzerinden yapar. Ancak kulanıcılar dilerse uygulamanın ana sayfasından başka sosyal medya platformlarını da seçebilir. Bunun yanı sıra kullanıcılar herhangi bir video bağlantısını kopyalayarak Snaptube’da arama çubuğuna yapıştırıp arama yapabilir.

Kullanıcılar uygulamada çıkan arama sonuçlarını oynatmak için videoya dokunabilir, videoları direkt kaydetmek için ise kullanıcıların “indirme simgesi”ne dokunması gerekir. Kullanıcılar bu işlemi bir de video oynamaya başladığında, videonun altında görülen “indirme simgesi”ni tıklayarak da yapabilir. Son olarak kullanıcıların videonun çözünürlük ve boyutunu seçmesi gerekir. Daha sonra indirme işlemi başlayacaktır.  

Kullanıcılar, Snaptube uygulaması ile video indirebilir, istediği bir videoyu telefonuna kaydederek daha sonra izleyebilir.

Snaptube APK indir