Batman filmi kısa süre önce vizyona girdi. Vizyona girmesi ile birlikte filme ilgi büyük, Türkiye'de de çok sayıda sinemalarda olan bu filmi izledi.  Özellikle Amerikan yapımı aksiyon gerilim filmlerinin son derece merak edilir olması nedeniyle de ciddi bir hasılat gelmesi bekleniyor.

200 milyon dolarlık bütçeyle çekilen filmin hasılatının 500 milyon dolardan fazla olması bekleniyor. Film ile alakalı kısa detayları anlatalım. 4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren The Batman filmi 2 saat 57 dakikalık aksiyon polisiye ve gerilim kategorilerinde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuyor.

Senarist koltuğunda ise Matt Reeves, Peter Craig gibi iki önemli yazar var. Filmin oyuncu kadrosu ise son derece kaliteli olduğunu ve birbirinden önemli isimlerin yer aldığını söylemekte yarar var. Robert Pattinson, Bruce Wayne,  Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright ibi son derece önemli isimlerde Batman filminde oynuyor.

The Batman Filmi konusu

2 saat 57 dakikalık film bol aksiyon ve gerilim sahneleri ile izleyenleri karşılıyor. Özellikle batman ve arkadaşlarını seri katil avının olduğu bölümlerde gerilimin bir hal yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

 Batman Riddler isimli bir seri katille film boyunca mücadele veriyor. Gizemli bir seri katil olan Riddler genellikle Gotham şehrinde seçkinlere karşı birçok suikast düzenliyor. Batman ve arkadaşları Riddler’ın izini sürmeye başlıyor. Bu sayede büyük bir ekip olunuyor ve bu sadist seri katile karşı ciddi bir mücadele de burada başlıyor.

Filmin çekimlerinin 2021 yılının sonunda tamamlandığını ve bu sayede 2022 yılında vizyona girdiğini söylemek yarar var. Özellikle pandemi döneminde devam eden çekimler hem çekim ekibini hem de oyuncuları bir hayli zorladı. Ancak 2 saat 57 dakikalık Amerikan yapımı film Sonunda bitti. 4 Mart itibariyle de ülkemizdeki pek çok sinema salonunda vizyona girmiş durumda.

The Batman Filmi oyuncu kadrosu

Oldukça uzun bir film olan The Batman Türkçe dublaj izle gerilim, aksiyon ve şiddetin bir an olsun bitmediği bir film. Bu nedenle de oyuncu kadrosuna çok ciddi olduğunu söylemekte yarar var. Robert Pattinson, Bruce Wayne,  Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ve Colin Farrell gibi son derece başarılı oyuncular filmde yer alıyor.

 1940'lı yıllardan bu yana hayatımızda olan Batman filmini 2022 versiyonu da bir hayli merak ediliyor. Ülkemizdeki sinema salonlarına giderek ya da alternatif yollar ile The Batman filmini izleyebilirsiniz.

The Batman filmi oyuncuları ve vizyon tarihi

The Batman Evde Nasıl İzlenir?

The Batman filmi 4 Mart itibariyle sinemalarda vizyona girdi. Birçok insanda merak edilen aksiyon, gerilim kategorisindeki bu filmi sinemalara giderek izledi. Ancak sinemaya gitmek istemeyen ya da yüksek bütçe ayırarak sinemaya bu kadar para vermek istemeyen insanların nasıl evde film izleyebileceğiniz biraz anlatalım.

HD film izlemenin adresi www.filmizletv.me film izlemek isteyenlerin ortak tercihi olmaya devam ediyor. The Batman evde izlemek için sizlere vermiş olduğumuz site sayesinde hiçbir şekilde ücret ödemeden reklamlara tıklamadan en önemlisi evinizde ailenizle birlikte keyifle filmi seyredebilirsiniz. Sitede sadece The Batman filmi yok. İstediğiniz çok sayıda yeni film vizyona girmek üzere olan filmlerin listeleri ve çok daha önemli bilgilere bu platform içerisinde bulabilirsiniz.

 Film ve dizi izlemeyi seviyorsanız kesinlikle bu siteyi favorilerinize arasına almalısınız. İstediğiniz zaman HD ve yüksek çözünürlüklü filmleri izleyebilir. Dilediğiniz şekilde takip etmiş olduğunuz dizileri de burada izleyebilirsiniz.