Aracınız için modifiye yapmayı düşündüğünüzde yüzlerce farklı alternatif bulunuyor. Ancak elektronik türünde aksesuarlar alacaksanız daha da dikkatli olmanız gerekmektedir. Özellikle ayarlı amerikan park modülü seçerken yorumlara ve fiyatlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu sistemlerin aracınıza kattığı güzellik, park lambalarınızın sürekli olarak yanmasını sağlamaktadır. Bu gelenek eski Amerikan tipi araçlardan geliyor. İsminin bu şekilde olması da bu sebepten. Piyasada IQ FX, DNA, KCX gibi çok farklı markalarda modüller bulunabilir. Ancak temel özellik olarak iki sınıfa ayrılmaktadır;

  • Ayarlı amerikan park modülü,
  • Ayarsız taş direnç amerikan park modülü.

İkinci tipin maliyeti bir miktar düşük olsa da birçok açıdan pek tercih edilmemektedir. Bu sebepten dolayı Tiryaki Oto firması da oto aksesuar mağazasında yalnızca ayarlı amerikan park modülü ve başka en kaliteli modülleri satışa sunmuştur. Ürünü sipariş esnasında güvenlik üst düzey olduğundan dolayı, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Piyasada uzun yıllardır satış yaptığından dolayı güven kazanmış ve yeni tip KCX amerikan park ile birlikte satışlarını katlamıştır.

Dünya üzerinde bu ürüne benzer US Blinker Module adıyla satılan farklı ürünler de bulunmaktadır. Ancak çoğunun işlevi ve amacı aynı olmakla beraber, bahsettiğimiz gibi kalitesi son derece büyük farklılıklar göstermektedir. Montajını ise kendiniz yapabileceğiniz gibi hiçbir teknik bilginiz bulunmuyor ise, bir oto elektrikçiye dakikalar içerisinde taktırabilirsiniz. İşinde uzman bir usta olduğu sürece montajını yapmak oldukça kolay gelecektir.

Ayrıca kanunen zorunlu olmasına rağmen çoğu e-ticaret firması iade ve değişim sürecinde zorluk çıkarabilirken, Tiryaki Oto 14 gün içinde ürünü kutusu ve faturasıyla beraber iade ettiğiniz anda kolaylıkla iade veya değişim imkanı tanımaktadır. Ürünler hakkında bilgi etmek ve blog yazılarıyla amerikan park hakkında daha da bilgilenmek için tiryakioto.com adresini ziyaret edebilirsiniz.