Altın, madenler arasında önemli bir yere sahiptir. Zor çıkarılmasından kaynaklı olarak değerli olan altın görünüşü ile kendine hayran bırakıyor. Düğün alışverişi yapan kişilerin vazgeçilmezi olan altın kolyeler, küpeler, bilezikler, yüzükler birbirlerinden farklı modeller ile alıcıların beğenisine sunulmaktadır. Sadece düğün alışverişi yapanların değil, yatırım düşünen kişilerin de vazgeçilmez yatırım araçlarından biridir.

Altının işlenerek farklı modeller haline gelmesi ince bir iş ve emek ister. Bunun için de altını işleyen kişilerin bu alanda gerçekten uzman olması gerekir. Elizi, toptan altın satışı yapan bir markadır. Birbirinden özel tasarımları ile müşterilerin daha uygun fiyatlara altın seti, yüzük, altın küpe, kolye, pırlanta seti almalarına katkı sağlar. Binlerce ürün seçeneği ve özel koleksiyonları için Elizi.com adresini ziyaret edebilir ve alışverişlerinizi iç rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Elizi Bilezikler, Kolyeler, Küpeler ve Yüzükler

Site içerisinde bulunan bütün kategorilerde birbirinden farklı modeller bulunmaktadır. Trabzon hasır bilezikler, Altın kelepçe bilezikler, Harf kolyeler, İsimli kolyeler, Choker kolyeler, Mesh altın kolyeler, Pırlanta kolyeler, Halka küpeler, Altın su yolu küpeler, Pırlanta küpeler, Trabzon hasır küpeler, Pırlanta yüzükler, altın küpeler, altın kolyeler ve altın yüzükler gibi takılarda binlerce çeşit mevcuttur.

Ayrıca elizi.com da Koleksiyonlar kategorisinden, Berva, Parpali, Olimbera, Sindoma, Dorika ve Trabzon Hasır Kemer modellerini de bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı binlerce ürünü bünyesinde satışa sunar. Türkiye’de ve Dünya’da sadece Elizi markası tarafından uygulanan Ürün Kimliği Uygulaması ile ürününüzün kim tarafından işlendiğini görebilir ve ürününüz hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Elizi: Kaliteli Ürün Güvenli Alışveriş

Trabzon merkezli bir firma olan Elizi markasının bütün ürünleri 1.el ve orijinal ürünlerdir. Ustaların elinden özenle işlenmiş olan altınlar, muhteşem ve göz alıcı bir ürün olarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Altın alımı internet üzerinden pek güvenli bulunmasa da Elizi markası, bu konuda güvenilirliğini müşterilerine kanıtlamıştır. Ürün kimliği numarası bulunan Elizi ürünleri ile ürün numarası sorgulama işlemi yaparak alacağınız ürün hakkında detaylı bir bilgiye sahip olabilmeniz mümkündür.

Bu marka Trabzon Hasır Setler kategorisi üzerinde daha çok yoğunlaşmıştır. Zaten Trabzon merkezli olan firmada, birbirinden özel Trabzon Hasır Setleri inceleyerek 14, 22 ve 24 ayar olan altın setlerden tek tıkla kolayca satın alabilirsiniz. Pırlanta ve Elmas mücevher satışı da yapan Elizi, zarif ve şık olan ürünleri ile müşterilerine özel parçalar sunuyor. Elizi, Altın denince akla gelen güvenilir markalardan biridir. Sizde altın alışverişleriniz için güvenle Elizi markasını tercih edebilirsiniz.