TRT 1’in “Ev Hayat Dolu” sloganıyla başlattığı programlardan biri de Uzaktan Erişim adlı yarışma programı oldu. Çocukların evde kaldığı bir dönemde televizyon takip edebilecekleri eğitici, öğretici ve eğlenceli bir yarışma programı formatı ile yayına giren Uzaktan Erişim programının sunucusu ve nasıl başvuru yapıldığı ile yayın günleri merak ediliyor. TRT 1 Uzaktan Erişim sunucusu kimdir, programı kim sunuyor? Uzaktan Erişim programına nasıl başvurulur, başvuru yap, Uzaktan Erişim ne zaman yayınlanıyor? Sorularının cevabı ortaya çıktı. Tozkoparan dizisinin çocuk oyuncuları ile birlikte 3-4 yarışmacının yer aldığı ve beş etaptan oluşan Uzaktan Erişim programında Soru Maratonu, Boşluk Doldurmaca, Görsel / İşitsel Sorular, Çoktan Seçmeli ve Meydan Oku yarışları yer alıyor.

TRT 1 UZAKTAN ERİŞİM SUNUCUSU KİMDİR, PROGRAMI KİM SUNUYOR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uzaktan Erişim programının sunucusu Seda Çavdar’dır. Uzaktan Erişim adlı yarışma programını Seda Çavdar sunuyor. 1984 doğumlu olan Seda Çavdar Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Tozkoparan adlı yapımda Nurgül Hoca karakterine hayat veren Seda Çavdar, tiyatro ile de ilgilendi ve birçok oyunda rol aldı. Uzaktan Erişim Programını sunan Seda Çavdar, oyuncu ve sunucudur.

TRT 1 UZAKTAN ERİŞİM PROGRAMINA NASIL BAŞVURULUR?

TRT 1’de yayınlanan Uzaktan Erişim yarışma programına 0552 589 70 34 numaralı Whatsapp numarasından başvuru yapılabiliyor. TRT’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile de başvurular tamamlanıyor.

TRT 1 UZAKTAN ERİŞİM PROGRAMI NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

TRT 1’in sevilen yarışma programı Uzaktan Erişim hafta içi her gün saat 15.45’de yayınlanıyor. Çocuklar için hem keyifli bir program olan Uzaktan Erişim, aynı zamanda bilgilendirici bir yarışma programı olarak ekranlara geliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli