Tulum en rahat ve şık kıyafetlerden biridir. Bu güzel tekstil ürününün tesettür modasındaki yeri ise ayrıdır. Rahatlığının ve zarafetinin yanında pratik şekilde giyilmesi ile revaçta bir giyim ürünü olan tulum tesettür çeşitleri modellerine göre tek parça giyilebildiği gibi, içlerine gömlek, body ya da uzun kollu penyeler giyilerek kombinlenebilen salopet benzeri parçalar da olabilmektedir. Özellikle spor tesettür tulum çeşitleri üst parçası nasıl olursa olsun farklı bir şekilde oversize gömlekler, sweatler ve tunikler ile kombinlenebilir. Spor genç tesettür tulum modelleri mevsime göre üzerlerine alınacak bir şişme mont, şişme yelek hatta spor bir trençkot ya da deri ceketle tamamlanabilir. Spor genç tesettür tulum modelleri için en iyi tamamlayıcı ise spor ayakkabı ya da yüksek bilek boyu olan botlardır. Botlar kalın tabanlı ise tulumun şıklığı daha da ortaya çıkar. Spor tarzı belirginleştirmek için tulumunuzla spor sırt çantalarını da kombinlemeniz yerinde olur.

Tulum Tesettür modellerini kombinleme

Tesettür tulum abiye modellerini kombinlerken ise tulumun renk ve desenlerine dikkate almanız sizi daha şık ve daha zarif gösterir. Son yılların modası pelüş montlar tek renk tesettür abiye tulum çeşitleri ile çok yakışıyor. Dilerseniz pardösü ve ayak bileğine kadar uzanan canlı renk trençkotlar içine giyeceğiniz sade, düz kesim ve pastel renk abiye tulumları tercih edebilirsiniz. zulays.com adresinden seçtiğiniz tesettür abiye tulum desenli ve uçuş uçuş bir modelse tulumunuzu tarzınızın star parçası haline getirmek için daha kısa ve aşağı doğru düz kesim inen dış giyim ürünlerini kullanabilirsiniz. Abiye tulumların altına tek renk stiletto ve bootie giyebileceğiniz gibi kalın topuklu klasik botlar da tarzınızın tamamlayıcısı olacaktır. Abiye tulumunuz için zarif saplı bir kol çantası edinebilirsiniz.

Tulum Tesettür kombini yapılırken dikkat edilecek ayrıntılar

Tulum tesettür kombini yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri, giyeceğiniz tulum ile başörtünüzün uyumudur. Eğer başörtünüzle tulumunuz aynı renkte olursa bu sizi daha çok klasik tarza yaklaştıracaktır. Spor tarz tulumlar ile kullanabileceğiniz başörtüleri ise giysinin kontrastı olan renklerde olabilir. Hem spor hem de tesettür abiye tulum modellerinin en güzel renk ve desenlere sahip olanlarını Zülays’ın internet sitesinde uygun fiyatlara bulabilirsiniz.