Pandemi ile birlikte Türk halkının televizyon izleme oranları arttı. 2 yıllık aradan sonra sinema salonlarına koşan filmseverler aynı şekilde televizyon başında vakit geçirme süresini de artırdı. Öyle ki neredeyse 5 saati bulan günlük televizyon izleme oranlarına ulaşıldı. Adeta bir patlamanın yaşandığı dizi ve film sektörüne merak ve ilgi de arttı. Hal böyle olunca filmin bir özeti gibi olan fragmanlara ilgi de arttı. Türk televizyonlarında her akşam yayınlanan dizilerin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi oluştu. Dizi ve filmlerin çoğalmasıyla birlikte seçim yapmakta zorlanan izleyici de fragmanlara ve fragman yayınlanan sitelere yöneldi. İşte bu yazımızda size ülkemizin önde gelen fragman sitelerinden biri olan fragmanlar.com sitesinin sunduğu hizmetleri anlatmak istiyoruz.

FRAGMANLAR.COM

Fragmanlar, televizyon ve dijital platformlar üzerinde yayınlanan film ve dizi fragmanı izleyebileceğiniz çok yönlü bir internet sitesidir. Türkiye’nin en iyi yazarlarının yazdığı makalelerle sürekli güncellenen sitede vizyona giren filmler, dizi fragmanları, oyuncu biyografileri ve dizi haberleri sıcağı sıcağına izleyiciye ulaşmaktadır. Benzeri birçok portal gibi dizi ve yerli sinema fragmanlarını çıktığı anda ziyaretçilerine sunan fragmanlar.com sitesini diğer sitelerden ayıran bir yapısı mevcut. Yüksek kalite ile içeriğin donmadan izlenmesine olanak tanıyan fragmanlar.com sitesi sunduğu hizmetlerle kaliteden ödün vermeden dizilerin son bölümlerini ve seçkin sinema filmlerini takipçilerine ilk günkü heyecanla sunmaya devam ediyor.

DİZİ VE FİLM FRAGMANLARI

Yapılan araştırmalara göre günlük 5 saat tv  izleme ile Türk halkı dereceye giriyor. Televizyonların en çok önem verdiği saat dilimi olan 18.00/24.00 arası yayınlanan dizi ve filmlerin öncesinde fragmanları merakla takip ediliyor. Hatta bazı dizilerin birden fazla fragmanı bir hafta öncesinden aralıklarla yayınlanıyor. fragmanlar.com sitesi yapay zekanın gücünü kullanarak takipçisini takip etmek istediği alana yönlendiriyor. En çok izlenen diziler, son eklenen diziler, haftalık dizi programı, sinemalar, oyuncular ve galeriler başlığıyla ayrılan bölümlerle dizi ve film sektöründeki gelişmeleri an be an takipçisine ulaştırıyor.

Ülkemizin en usta eleştirmenleri tarafından özenle hazırlanan yorumlar ve makalelerle vizyondaki film fragmanlarını, yeni eklenen sinemaların tümü, son eklenen dizilerin tümü, haftalık dizi programları gibi konu ve başlıklarla dizileri günü gelmeden değerlendirebilir, yer ve zaman kısıtlaması olmadan 24 saat kesintisiz Full hd kalitesinde dizi ve filmlerden ön izleme yapabilirsiniz. Blogumuzu takip ederek sevdiğiniz diziler için yazılmış yorum ve bölüm tahlillerini de canlı canlı, heyecanlı okuyabilirsiniz.