Instagram, Tiktok, Twitter, Youtube, Spotify, Twitch, Facebook, Soundcloud, Clubhouse, Vimeo, Reddit, Likee, Pinterest, Dailymotion, Linkedin, Telegram gibi tüm sosyal medya platformlarına Takipçi, beğeni gibi tüm hizmetleri tek bir panel üzerinden sağlayan Sosyal MediAvm 7/24 Canlı destek ve Sanal Pos hizmetiyle aralıksız olarak hizmet vermektedir.

Instagram Hizmetleri ile Fenomen Olun

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram için sundukları hizmetler oldukça fazla. Instagram takipçi satın alarak sizde popüler olabilirsiniz.

Instagram takipçi, Beğeni, İzlenme, IGTV, REELS, Hikaye (Story) Yorum, Kaydet, Gösterim, Erişim, Etkileşim, Profil Ziyareti, Otomatik Beğeni, Otomatik Hikaye İzlenme ve Canlı Yayın hizmetleri bulunmaktadır.

  • Tiktok; Takipçi, Beğeni, Yorum, Canlı Yayın, Paylaş.
  • Twitter; Takipçi, Retweet, Favori, Video, Hashtag, TrendTopic.
  • Youtube; Abone, İzlenme, Like, Dislike, Yorum, Canlı Yayın.
  • Spotify; Dinlenme, Playlist dinlenme, Aylık Dinleyici, Kaydet.
  • Twitch; Takipçi, Kanal İzlenme.
  • Facebook; Sayfa Beğeni, Video İzlenme, Fotoğraf/Gönderi Beğenme, Emoji Beğeni, Canlı Yayın İzlenme.

Tüm sosyal medya platformlarında mevcut tüm işlemleri tek bir yerden istediğiniz zaman istediğiniz yerde gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm İşlemlerin Kontrolü Elinizde!

Gerçekleştirdiğiniz siparişleri 'Siparişler' sekmesinden 'İşlemde, Devam Etmekte, Tamamlandı' olarak görebiliyorsunuz.

Eklediğiniz bakiyenizi dilediğiniz zaman kullanabilmektesiniz. Satın aldığınız tutar kadar bakiyenizden eksilir, kalan bakiyeniz hesabınızda durmaya devam eder. 3D güvenlik önlemiyle ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Havale/Eft, Banka Kartı/Kredi Kartı, Mobil Ödeme ve Papara ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bakiyeleriniz ödeme gerçekleştirdikten sonra hesabınıza otomatik olarak tanımlanmaktadır.

Uygun Fiyatlar ile Kullanıcı Dostu

10 Kuruştan başlayan fiyatlar ile her kesimden kullanıcıya açık olan panel her kullanıcının ihtiyacını karşılamaktadır. Sizde Türkiye'nin Sosyal Medya Avm'si olan bu site ile tanışmak için mutlaka ziyaret edip, fiyatlarını incelemelisiniz. sosyalmediavm.com