İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in, (GİK) toplantısında, tüm ülke genelinde kongre kararı almasının ardından İYİ Parti İzmir’de seçim hareketliliği başladı. Genel Merkezin aldığı karar üzerine İl Başkanlığı seçimlerinin 24 Aralık- 29 Ocak tarihleri arasında yapılması bekleniyor.

Öztürk Keskin İl Başkanlığına aday

İzmir’de yıllardır aktif siyaset yapan, hayırsever ve boks sporuna yaptığı katkılar ile tanınan iş insanı, İYİ Parti Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin “Adaletse herkese adalet, eşitlikse herkese eşitlik” sözleri ile il başkanlığına talip olduğunu dile getirdi.

İşadamı İbrahim Murat Gündüz’ün yakın dostu olan Öztürk Keskin ismini sporseverler Türkiye Boks Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Oktay Çiçek’in ve Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Yardımcısı İbrahim Murat Gündüz’ün başlattığı Ukrayna’da savaştan kaçan Ukrayna Bayan Boks Milli takımı sporcularına yardım kampanyasına verdiği destek ile duymuşlardı.

Hayırseverliği ile tanınan Öztürk Keskin Ukrayna Bayan Boks Milli Takımı sporcularına İzmir’de maddi destekte bulunmuş ve Ukrayna Hükümeti Yetkilileri tarafından kendisine teşekkür edilmişti.

İbrahim Murat Gündüz’ün Öztürk Keskin’e destek

Ülkemizi ve Ülkemiz insanını misafirperverlik ve yardımseverlik konusunda en iyi şekilde temsil eden Öztürk Keskin’e başta iş insanı İbrahim Murat Gündüz olmak üzere Türkiye Boks camiası yetkilileri, antrenörler ve sporcular 24 Aralık- 29 Ocak tarihleri arasında yapılması beklenen İl Başkanlığı seçimlerinde tam destek verdiklerini belirttiler.