İzmir evden eve nakliyat ve İzmir eşya depolama hizmeti sunan My Nakliyat ödül almaya doymuyor! Geçen yıl gibi bu yıl içersinde de Türkiye’nin enleri ödülüne layık görülen My Nakliyat profesyonel ekibi ile hız kesmeden hizmet sunmaya devam ediyor. Taşımacılık sektörü içersinde güvenilir marka ödülüne sahip olan tek firma My Nakliyat her geçen gün hizmetini profesyonelleştirmeye devam ediyor. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını açıkça dile getiren My Nakliyat kurucusu Mustafa Yıldız: “Biz bu firmayı tırnaklarımızla kazıya kazıya yükselttik. Profesyonel ekibimizin bu noktada bize çok büyük destekleri oldu. Bu nedenle bu ödül hepimizin!” sözlerini dile getirdi.

“Azim ve Sistematik Çalışma ile Daima Başarıya!”

Şehir içi nakliyattan şehirler arası nakliyata, evden eve nakliyattan asansörlü nakliyata kadar bir çok hizmeti kapsayan My Nakliyat firması %100 mutlu müşteri memnuniyeti hedefleyen firmalar arasında yine en iyi nakliyat firması ödülüne layık görüldü.

Mustafa Yıldız yaptığı açıklamada kurumsal nakliye şirketleri hakkında da konuştu. “Şimdi internete İzmir nakliye firmaları yazsanız bir çok nakliye firması çıkacaktır. Tabii ki de her nakliye firmanın amacı müşterilerini memnun etmektedir. Ancak bizler diğer firmaların aksine her zaman müşterilerimizin memnuniyetini fiyat skalamızın üstünde tuttuk. Bu nedenle %100 mutlu müşteri memnuniyetini yakaladık. Geçen yıl ve bu yıl bu ödüle layık görüldüysek tamamen azim ve sistematik çalışma ile başarıyı yakalamanızdan kaynaklanmaktadır.“ sözlerini dile getiren Mustafa Yıldız ekibinin verdiği emeğin çok büyük olduğunu da konuşmasına ekledi.

izmir evden eve nakliyat firmalari my nakliyat

“Biz Ekibimiz İle Her Zaman Omuz Omuza Başarıyı Yakaladık!”

“Ekibimizin desteğini bu noktada asla arka plana atamayız. 2001 yılı içerisinde girdiğimiz bu sektörde My Nakliyatı kurduk. O zaman bir ekibimiz yoktu. Tek başımıza 1 kamyonetleydik! Gerçekten tırnaklarımızla kazıya kazıya bu noktaya getirdiğimiz My Nakliyatın gelişmesinde ekibimiz bize çok yardımcı oldu. Biz burada bir ekipten ziyade bir aile olduk diyebiliriz. İki yıl üst üste bu ödülü alıyorsak azmimizin ve başarımızın yanında dimdik bizimle beraber yürüyen ekibimizin sayesindedir. Buradan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor; birlikte daha başarılı projelere imza atacağımızı açıkça dile getiriyorum.” Sözlerini dile getiren Mustafa Yıldız İzmir parça eşya taşıma bizim işimiz sözünü de konuşmasının sonunda ekledi.

“İlk Gün ki Heyecanımız ile İşimizin Başındayız”

“My Nakliyat olarak 20 yıldır müşterilerimizden bir kere bile olumsuz bir dönüt almadık. Çünkü işimizi her zaman ilk günkü heyecanımızla devam ettirdik. Ben işime aşık bir adamım! Bu firma benim için çok şey ifade ediyor. Tahmin edersiniz ki 20 yıl az bir süre değil. 20 yıl içerisinde sizce kaç müşterimiz olmuştur? Bunun cevabını ben bile veremiyorum. Her mutlu şekilde ayrılan müşterimizin tavsiyeleri ile müşteri kitlemiz giderek büyüdü. 2001 yılında nasıl başladık 2021 yılında nasıl devam ediyoruz… Arada o kadar büyük farklar var ki tek değişmeyen ilk günkü heyecanımız. Bu işi daima ilk günkü heyecanımızla devam ettireceğimizi biliyoruz. Biz burada bir ekip değil bir aileyiz ve bu iş heyecanımız asla sönmüyor. Bizi diğer nakliye firmalarından ayıran en büyük özelliğimiz işte tam olarak bu!”

izmir evden eve nakliyat firmalari my nakliyat