Uğurcan Çakır piyasa değeri ne kadar, Uğurcan Çakır nereli, Uğurcan Çakır transfer iddiası ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Trabzonspor’un efsane futbolcuları arasında sayılan ve yönetimde de danışmanlık görevine devam eden Ali Kemal Denizci’den olay açıklamalar geldi.

Başarılı kaleci Uğurcan Çakır’ın transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulunan deneyimli isim, kendisinin de bir zamanlar Fenerbahçe forması ile maltbahis sahaya çıktığını, her zaman birleştirici yorumlar yaptıklarını ancak Fenerbahçeli yöneticiler tarafından son dönemde yapılan açıklamaların kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Uğurcan Çakır’ın piyasa değeri 50 milyon dolar

Ali Kemal Denizci, Uğurcan’ın dünya ölçeğinde bir kaleci olduğunu, bu yüzden yönetimin sıradan transfer tekliflerini kabul etmeyeceğini söyledi. Denizci, Uğurcan Çakır’ın piyasa değerinin 50 milyon dolardan az olamayacağını söyledi.

Uğurcan Çakır transfer iddiası

İngiliz kulüpleri ile ilgili transfer dedikodularının söylenmeye başlandığını kaydeden Denizci, ancak sıradan tekliflere sıcak bakılmaması gerektiğini sözlerine ekledi. Denizci, Uğurcan Çakır’ın Avrupa’da bir takımda oynaması durumunda en az 50 milyon dolar teklif geleceğini kaydetti.

Uğurcan Çakır nereli?

5 Nisan 1996 doğumlu olan Uğurcan Çakır Antalyalıdır. 1,91 cm boyunda olan başarılı kaleci, Trabzonspor takımı altyapısında yetişmiştir. Trabzonspor 1461 takımında oynamış ve daha sonra Trabzonspor forması ile kalecilik kariyerine devam etmiştir. 9 maçta milli takım forması da giyen Uğurcan Çakır, toplamda 3 maça çıkmış, kalesinde 8 gol görmüştür.