Unisalver, ileri teknoloji ile tarım sektöründeki kaliteyi artırmak üzere kurulmuş olan organomineral sıvı gübre üreticisidir. Unisalver Kimdir? sorusunun yanıtını arayanlar için en kısa ve net cevap budur.

Unisalver'in özel olarak formüle ettiği tüm ürünleri patentlidir. Organik tarımı destekleyen ve hizmetlerini bu yönde AR-GE ekibi ile geliştiren kurum, Ukrayna - Türkiye merkezlidir. Türkiye'de sahip olduğu 17 yıllık tecrübesini yansıtmak üzere merkezini Bursa'da açmıştır.

Küresel nüfus artışı, tarım ve gıda üretiminde büyük talebe yol açmıştır. Artan bu ihtiyacı karşılamak için kimyasallar kullanılır ve ne yazık ki iyi yıkanmayan ürünlerle bu kimyasallar insan vücuduna taşınmaktadır. Bunu en ideal yol olan organik tarım ile değiştirmenin vakti gelmiştir. Unisalver tam da bu noktada gübre girdilerinde artan bir bağımlılığa organik bir yanıt bulmak için kurulmuştur.

Unisalver Kimdir?

Unisalver Kimdir?

Unisalver, tarım sektöründe kalitenin ve verimin arttırılması için Türkiye’ye ve Ukrayna’da kurulan, alanında en ileri teknolojiyi kullanarak tarım ürünleri üreten sıvı gübre üreticisidir. Orta Asya ve Avrupa ülkelerinde faaliyet yürüten kuruluş, verdiği distribütörlükler ile de satış sahasını genişletmeyi sürdürmektedir.

Üreticilere destek vermeye tüm üretim aşamalarında devam eden Unisalver, profesyonel ekipleri ile birlikte satış öncesi ve sonrasında tüm deneyimlerini üreticilere aktarmaktadır. Müşterileri ile kesintisiz bir iletişim sağlayan ve tarım sektörüne sürdürülebilir değerler kazandırmak için tüm gücüyle çalışan Unisalver, toprakları yeniden yeşertmek için çalışmalarını sürdürüyor.

https://www.unisalver.com.tr/