Ünlü işadamı Cihan Alpgiray kimdir sorusu yanıt buldu. Cihan Alpgiray’ın hayatı hakkında merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı. Bodrum Global Homes şirketler grubu kurucusu olan Cihan Alpgiray, inşaat ve emlak sektöründe faaliyetlerini yürütüyor. Taahhüt ve Gayrimenkul Danışmanlığı alanında faaliyet yürüten Alpgiray, 2008 yılında Bodrum’da kurduğu Global Homes grubunu 14 yıldan bu yana büyüterek sektörün önemli oyuncuları arasında yerini almaya devam ediyor.

Global Homes ile inşaat faaliyetleri alanında onlarca projeyi hayata geçiren Cihan Alpgiray’ın, projenin ilk cümlesinden tasarımına, uygulanmasından sonuçlanmasına tüm aşamalarında imzası bulunuyor. Sürekli yeni projeler üreterek sektördeki yerini güçlendiren Alpgiray, sadece Türkiye’de değil, Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde de aktif şekilde tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini sürdürüyor.

İşadamı Cihan Alpgiray kimdir?

İşadamı Cihan Alpgiray, Hollanda Saxion Üniversitesi psikoloji bölümü mezunudur. 36 yaşında olan ve 2008 yılında Bodrum Global Homes şirketler gurubunu oluşturan Alpgiray, 6 ülkede inşaat ve emlak faaliyetleri ile dünyanın birçok yerinden insanları ev sahibi yapmıştır. Alpgiray’ın 40 personel ile 14 projesi şu an aktif olarak devam etmektedir. Projeleri Bodrum'a değer katmakta ve dünyayı Bodrum’a davet etmektedir. Global Homes yönetim kurulu başkanı Cihan Alpgiray sosyal yaşamıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. İnstagram’da yaptığı paylaşımları ile binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Cihan Alpgiray Instagram adresi: @cihan__alp