Son dakika Uşak Ulubey trafik kazası haberleri… Uşak Ulubey yolunda trafik kazası son dakika olayı detayları ortaya çıktı. Uşak Ulubey yoluna meydana gelen trafik kazasında 7 aylık hamile olan Elif Baki ve annesi Saadet Coşkun hayatını kaybetti. Kaza Uşak - Ulubey yolu üzerinde Omurca köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Bilal Baki (27), kontrolündeki 64 EB 095 plakalı otomobille Ulubey ilçesinden Uşak merkez istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen Ebru Güven (24) yönetimindeki 64 AAB 577 plakalı otomobille çarpıştı.

Uşak Ulubey yolunda trafik kazası son dakika

Uşak Ulubey yolunda trafik kazası son dakika bilgisine göre, çarpmanın etkisiyle Ebru Güven idaresindeki araç yol kenarındaki tarlaya uçtu. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Elif Baki ve Saadet Coşkun hayatını kaybetti

Olay yerine gelen ekipler, Elif Baki (22) ve annesi Saadet Coşkun’un (53) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Bilal Baki, Sezgin Can Coşkun (17) ve Ebru Güven'i ise ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Kaza sonrasında hayatını kaybeden Elif Baki’nin 7 aylık hamile olduğu ve kontrol amaçlı şehir merkezine geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatılırken, ağır yaralanan 3 kişinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri