Televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşan Ustalar Alemi filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Ustalar Alemi filmi ne zaman çekildi kaç yılında, Ustalar Alemi filmi oyuncuları isimleri, Ustalar Alemi filmi nerede çekildi ve Ustalar Alemi filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı.

Yönetmen koltuğunda Murat Dalkılıç’ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serkan Çalışkanoğlu, Önder Açıkbaş, Dila Danışman, Mustafa Açılan ve Bengi İdil Uras yer alıyor. Ustalar Alemi filmi komedi türünde betyap ekrana geliyor. Filmde, tüm vaktini sevdiği kadını düşünerek harcayan Bahtiyar’ın öyküsü ekranlara taşınıyor.

Ustalar Alemi filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

Ustalar Alemi filmi 2018 yılında çekildi. Film televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Filmde, Bahtiyar'ın gözü aşık olduğu kadından başkasını görmüyor. Bahtiyar, tüm zamanını sevdiği kadını düşünerek geçiriyor. Aynı zamanda da onunla yakınlaşmak için yollar arıyor. Buna bir çözüm üretmeye çalışan Bahtiyar, aynı apartmana, kadının üst katına taşınıyor ve komedi başlıyor.

Ustalar Alemi filmi nerede çekildi?

Ustalar Alemi filmi İstanbul’da çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un farklı ilçeleri, semtleri ve mekanlarında çekim setleri kuruldu. Filmin çekimleri İstanbul’da tamamlandı.

Ustalar Alemi filmi hangi kanalda oynuyor?

Ustalar Alemi filmi tv8 kanalında oynuyor. Murat Dalkılıç’ın yönettiği film 25 Haziran’da ekranlara gelecek. Saat 15.00’de başlayacak olan film TV8 kanalında yayınlanacak.

Ustalar Alemi filmi oyuncuları isimleri

  • Kadir Doğulu
  • Serkan Çalışkanoğlu
  • Önder Açıkbaş
  • Dila Danışman
  • Mustafa Açılan
  • Bengi İdil Uras