İstanbul Güngören’de birçok sektöre geçmişten gelen birikim ve tecrübe ile üretim ve perakende satış hizmeti sunan Vizyon Aksesuar; tekstil, ayakkabı, çanta, kemer, mücevherat, bijuteri vb. sektörlere aksesuar hizmeti sunmaktadır.

Metal Aksesuar üretim sürecinin en önemli kısmının geçmişten gelen tecrübe ve Ar-Ge’ye verilen önemle başarıya ulaştığını belirten Vizyon Aksesuar, “Eşsiz ürünler çıkarabilmek ve taklit edilemez olmak için her alanda en iyisi ile çalışmak eğer en iyisi yoksa o alanda da yatırımlar yaparak in-call şeklinde üretime katkı sağlamak gerekmekte.” demektedir.

Vizyon Aksesuar

Vizyon Aksesuar’ın kurucusu İsmail Bayram’a göre marka olabilmek için işe verilen değer ve kaliteye sonsuz inanç çok önemli. Kalitesiz ürünler yaparak milyon adetler satmak veya az ürün üreterek yüksek fiyatlara satmaya çalışıp sonrasında biz “markayız” demek profesyonel olmayanların yaptığı eylemler.

Profesyonel ve kaliteli bir üretim için gerekli olanlar her şeyi içeride halledebilen güçlü altyapı, altyapıyı kullanabilen güçlü bir ekip ve doğru fiyatlandırma ile müşterilerin kalite ve bütçe sürecini sistematik bir hale getirecek esnaflık olduğunu vurgulayan Vizyon Aksesuar kurucusu İsmail Bayram, bu süreçlerin birisinde eksik olup eksik bir kol ile bir şeyler üretme çabası içerisinde olan kişilerin sektörde tutunamayacağını belirtmekte.

Metal Aksesuar Üretimi ve Kalite

Pandemi sonrası değişen ekonomi ve uluslararası artan enflasyon ile mücadelenin tek yolunun kaliteli ürünler üreterek müşteri merkeziyetçi politikalar uygulayıp ülkenin, markanın ve müşterinin kazanacağı anlaşmalara imza atmak olduğunu vurgulayan İsmail Bayram, güçlü işlere imza atmak ve bir aksesuarın ürünün en can alıcı kısmı olduğunu belirterek kalitenizin yarım kalmaması gerektiğini bu nedenle benzersiz modeller üretmek için arayışınızı sonlandıracak durağın Vizyon Aksesuar olduğunu belirtiyor.