İzmir’de yine müziğe doyulacak bir festival yapılacak. Yakaza İzmir Rap Fest Vol 1 konserleri festivali 2021 etkinliği İzmir Bornova’da bulunan Aşık Veysel Amfi Tiyatro’da yapılacak. Festival 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak. Festivale Şehinşah, Joker, Hidra, Stabil, İmpala ve Mackberk katılacak. Ayrıca Reder, Ebu, Nora, Arcan, IIcapo ve MXY ile sürpriz sanatçılar da sahneye çıkacak.

Yakaza İzmir Rap Fest Vol 1 konserleri festivali 2021 biletleri satışa çıktı. Normal biletler 100 TL’den, sahne önü VIP biletler ise 150 TL’den satılıyor. Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak festivalde ünlü Rap sanatçıları İzmirli hayranları ile buluşacak. 12.00’de başlayacak olan etkinlik 18.00’e kadar devam edecek. Festival’de yaş sınırlaması olmayacak.

Yakaza İzmir Rap Fest Vol 1 konserleri etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacak. Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayanlar etkinlik alanına kabul edilmeyecek.

Yakaza İzmir Rap Fest Vol 1 konserleri festivali 2021

  • Festival adı: Yakaza İzmir Rap Fest Vol 1
  • Festival tarihi saati: 23 Ekim 2021 Cumartesi / 12.00
  • Festival yeri mekanı: Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu / Amfi Tiyatro

son dakika izmir haberleri