Bilgisayarların hayatımıza dahil olması ile birlikte Yapay Zeka kavramı da hayatın bir parçası haline geldi. İnsan zihnini zorlayan her şeyin daha kolay yapılması ve uzun sürelere yayılacak işlerin kısa sürede hallolması için yapay zekaya ihtiyaç duyuluyor. Yapay zeka danışmanlığı firmaları, analitik proje geliştirme işleri ve dijital dönüşüm projeleri bu yüzden büyük firmalardan fabrikalara, internet şirketlerinden kuruluşlara herkesin aradığı bir hedefe dönüştü. Yapay zeka danışmanlığı ve analitik proje geliştirme için dijital dönüşüm ofisi: Minapy tüm yapay zeka çözümleri ile profesyonel hizmet veriyor.

Kendisine verilen görevleri yerine getirmek için insan zekasını taklit eden, topladığı bilgilerle işleyişini kusursuz hale getiren ve düzenleyen her türlü sistem ile makinelere yapay zeka deniliyor. Sohbet robotlarından akıllı asistanlara, öneri motorlarından dijital işletim sistemlerine, yapay zeka ile çalışan sistemler artık hayatın en olağan parçaları halinde karşımıza çıkıyor.

Güçlendirilmiş düşünce ve veri analizi yeteneği olan yapay zekalar, insanların yerini almak için değil, insan yeteneklerini ileri bir seviyeye taşımak, kazanılmış yetenekleri geliştirmek ve bunlara katkı sağlamak için var. Yapay zeka, insan zekasıyla açıklanan algılama, öğrenme, çoğul kavramları birbirine bağlayarak anlam üretme, düşünme, fikir yürütme, karşılaştığı sorunları çözme, canlı her türlü varlıkla iletişim kurma, çıkarımsama yapma ve karar verme gibi yüksek bilişsel fonksiyonları veya otonom davranışları sergilemesi beklenen yapay bir işletim sistemi olarak varlığını sürdürür.

Mina Proje Yönetim Yazılım Danışmanlık firması, yapay zekaya dair tüm analitik proje geliştirme işlerini ve dijital dönüşümü müşterileri için sağlıyor. Yapay zeka bilimini, büyük veri alanını, dijital dönüşüm uygulamaları ve akıllı karar destek sistemleri çözümlerini geliştirmeyi ilke edinen, teknoloji ve yapay zeka ile uzun yıllardır çalışmakta olan profesyoneller kadrosu ile çalışan Minapy, görünürde değil gerçekte değer üreten, sistem geliştiren, sorun çözerek katkı üreten yaklaşımı ile danışmanlık, proje geliştirme, yazılım ve eğitim hizmetleri veriyor.

Yapay zeka danışmanlığı ve analitik proje geliştirme için dijital dönüşüm ofisi

Yapay zeka danışmanlığı için Minapy

Minapy Yapay Zeka Danışmanlığı firması, 2020 yılında bir startup olarak kuruldu. Minapy’nin uzmanlık alanları içinde görüntü işleme, analitik, metin işleme, büyük veri ve derin öğrenme gibi yapay zekanın birçok kolu bulunuyor. Herkesin dijital ortamda çalıştığı ve yaşadığı bu dönemde, yapay zeka ile çözüm üretmek veya iş yapmak artık önemli bir şey olmaktan çıktı. Yapılacak tüm işleri ve işlemleri daha kolay, daha hızlı, daha optimum ve daha efektif olarak yapmak, sorunlara en uygun çözümü en kısa sürede bulmak için yapay zeka gerekiyor.

Mina Proje Yönetim Yazılım Danışmanlık firması profesyonelleri, tüm bu işleri yapmak, karşılaşılacak her türlü problemi kolayca çözmek ve aşmak için yapay zekayı nasıl kullanması gerektiğini biliyor. Yenilikçi ve vizyoner yapısı ile çözülemeyen tüm problemler için yöntemler ortaya koyan Minapy, veri bankalarında var olan tüm bilgileri keşfetmeyi ve bunları işlemeyi başarıyor. Minapy Yapay Zeka Danışmanlığı firmasının verdiği bazı danışmanlık hizmetleri şunlar;

  • Yapay Zeka Veri Bilimi
  • Görüntü ve Metin İşleme
  • CRM Analitiği
  • Doğal Dil İşleme
  • Risk Analitiği
  • Büyük Veri Çözümleri
  • Veri Modelleme ve Analiz
  • Operasyon Analitiği
  • Görselleştirme

Yapay zeka danışmanlığı ve analitik proje geliştirme için dijital dönüşüm ofisi

Analitik proje geliştirme için Minapy

Analitik proje geliştirme için Minapy firması profesyonel kadrosu ile dikkat çekiyor. Minapy, proje bazlı olarak yapay zeka ve veri analitiği danışmanlığı hizmeti sağlıyor. Şirketinizi A’dan Z’ye inceleyen Minapy, faydalanılabilecek yapay zeka projeleri ya da alanları ile ilgili şirket vizyon haritası hazırlar. Şirketinizde hangi teknolojilerin kullanılabileceğini, devam eden süreçte yapay zeka projeleri yapmak için hangi verilerin hangi şekilde saklanması gerektiğini teknolojik danışmanlık hizmeti alarak Minapy ile öğrenebilirsiniz.

Mina Proje Yönetim Yazılım Danışmanlık firmasından kurumsal eğitimler de alabilirsiniz. Firmalara, yerinde, yapay zeka ve veri bilimi eğitimleri veriliyor. Genel veri bilimi eğitimlerinin yanı sıra, sektörel veya konuya göre bölünmüş analitik eğitimler de verilebiliyor. Minapy tarafından hazırlanan eğitimler, güncel hayattan verilen örnekler ve iş dünyasına uygulanabilen pratik deneyimler üzerine kurulmuştur. Minapy’nin eğitim müfredatı, firmaların yapay zeka problemlerine göre uyarlanıyor ve bu sayede daha yüksek verimlilik sağlanıyor.

Yapay zeka danışmanlığı ve analitik proje geliştirme için dijital dönüşüm ofisi

Dijital dönüşüm için Minapy Yapay Zeka çözümleri

Dijital dönüşüm için Minapy’nin yapay zeka çözümlerini mutlaka inceleyin. Tüm yapay zeka çözümleri için projenin başında Yapay Zeka Bilim İnsanı Emre Yazıcı var. Essex Üniversitesi’nden mezun olan ve yapay zeka alanında Türkiye’de sayılı isimler arasında yerini alan Emre Yazıcı, 15 yıldır sektörün içinde olan bir yapay zeka bilim insanı olarak çalışıyor. Aynı zamanda Yapay Zeka ve Yapay Zeka ile yazılım geliştirme üzerine dersler de veren Emre Yazıcı, geleceğin en önemli konularından biri olan Yapay Zeka konusunda profesyonel hizmetleri ile öne çıkıyor.

Dijital dönüşüm için yapay zekanın önemi her geçen gün daha da artıyor. Uçtan uca yapay zeka eko-sistem kurulması, geliştirilmesi, yapay zeka danışmanlığı ve eğitimi için Minapy bir tık ve telefon uzağınızda duruyor.

  • Yapay Zeka firma adı: Mina Proje Yönetim Yazılım Danışmanlık Limited Şirketi
  • Adres: Muallimköy Mah. Deniz Cad. No:143/8 1.1.C1 Blok Zemin Kat Kapı no: Z01 Kapalı Ofis No:38 Gebze / Kocaeli
  • Telefon: 0552 720 4662
  • E-posta: [email protected]