Hayatımıza dokunan bir insana, yani öğretmenimize hediye almak çok ince bir davranış olsa gerek. Hepimiz bunu kabul ediyoruz öyle değil mi? Peki ama bir öğretmene hediye olarak neler alınmalıdır? İşte bu noktada da biz devreye giriyoruz. Hediyemen'de öğretmene alınacak hediyeler yalnızca öğretmenler günü ile sınırlı değildir. Tüm özel günler için biricik öğretmeninizi özel hissettirici hediyeleri keşfedebilirsiniz. Mesela öğretmen hediye opsiyonları içerisinde öğretmeninize fotoğraflı hediyeler arasından kupa bardak, kitap okuma ayracı, karikatürlü esprili biblolar, kol düğmeleri, kahve fincanları, bardak altlıkları, lamba tasarımları veya kanvas tablo yaptırarak anında öğretmeninize olan sevginizi gösterebilirsiniz. 24 Kasım’da öğretmene öğretmenler günü hediyesi ile biricik öğretmenlerinizi unutmadığınızı alacağınız hediyelerle anlatabilirsiniz. Öğretmene hediye olarak, aslında siz ne almış olursanız olun, en küçük obje bile öğretmeninizi düşünmüş olduğunuzu göstermeye yetecektir. Dolayısıyla bu küçük hediyeniz, öğretmeninizin mutlu olmasını zaten sağlayacaktır. Öğretmeniniz için hazırladığımız kişiye özel ürünlerin yanı sıra bir de öğretmeninizle çektirdiğiniz fotoğraflarınızla yaptırabileceğiniz pek çok güzel fotoğraflı ürünlerimizin olduğunu da unutmamalısınız.

# 1. İyi ki Varsın Öğretmenim Karikatürlü Biblo

öğretmenler günü hediyesi

Özel tasarlanmış biblolarımız ile öğretmeninize hayatın tatlı yüzünü gösterme fırsatına sahip olacaksınız. Öğretmenlerinize hediye olmaya aday hatta ilk sırayı alma başarısı gösterebilecek komik bir biblo var karşınızda. Belki de o böylesi özel bir anı unuttuğunuzu bile düşündüğü anda hediyesini bir anda vererek öğretmeninizi çok mutlu etmeyi planlayabilirsiniz. Sürpriz yapma düşüncesi size; biblonuzu en özenli şekilde hazırlayıp aynı gün kargoya vermek ise Hediyemen’e ait olsun. Kalitesi ve kişiye özel detayları düşünüldüğünde çok ucuz görülecek İyi ki varsın öğretmenim karikatürlü biblo şimdi bu sayfada sizlerin siparişlerinizi bekliyor. Karikatür baskılı olan bu esprili biblo hediyeyi öğretmeninizin beğenmemesine imkan yok doğrusu. İyi ki varsın öğretmenim karikatürlü biblo ile öğretmeninize bu esprili hediyenizi yanından ayırmak istemeyeceği bir seçenek sunmuş olacaksınız. Bazı hediyeler vardır ki hiçbir zaman unutulmaz. Hediyeniz esprili ise böyle bir hediyenin yerini de hiçbir şey dolduramaz. Hemen herkesin beğendiği biblolar, kişiye özel hale getirildikleri için öğretmenleriniz için çok daha özel bir eşyaya dönüşüyor.

# 2. Öğretmenlere Hediye Anlamlı Madalyon

öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenler günü hediyesi veya öğretmenler günü hediyesi yani kısaca karşınızda ki kişiyi mutlu etmek istediğiniz zaman rahatlıkla sipariş edip sevdiklerimize ulaştırabilirsiniz. İsme özel bu madalyon, öğretmeninizi el üstünde tuttuğunuzun ve kendisini önemsediğinizin en güzel ispatı olacaktır. Öğretmene ne hediye alınır sorusuna herkesin severek kullanacağı ve sürpriz tasarımı ile kullanmasa bile sahip olmak isteyeceği bu madalyonu yanıt olarak siz de verebilirsiniz. Öğretmeninizin sizin için gerçekten de biricik olduğunu hissettirmek için bu madalyon bizce tam da sizin için hazırlandı. Arayıp da hiçbir yerde bulamayacağınız en isme özel ve mesajlı madalyonları burada önünüze seriyoruz. Ah şu hediye alma işi ah. En zorlayan adımlardan biri olduğu kesin. Özellikle bir erkeğe alınacak bir hediye ise vay halinize. Ne alsak, neyi seçsek diye saatlerce sokaklarda gezeceğinizi düşünüyoruz bizler bu yıl sizlere anlamlı ve komik bir hediye alın önerisini sunmaktan gurur duyarız. Sürpriz hediyeler arasında başı çeken madalyonlar her zaman istenilen ve talep gören ürünlerin başında gelir. Oldukça sürpriz bir hediye olan bu güzel madalyonla ona duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz. Öğretmeninize sevgi seli yaşatacak bu harika isme özel ve mesajlı madalyon, aynı zamanda orijinal de bir öğretmenler günü hediyesi.

# 3. Kişiye Özel Öğretmenler Günü Çikolatası

öğretmenler günü hediyesi

Hayran bıraktıran hediye tasarımlarımız ve memnuniyet odaklı yaklaşımımız ile hediye dünyasının akışına yön veriyoruz. Kişiye özel çikolatalara dair en çılgın, en ilgi çekici ve en orijinal tasarımlar her zaman olduğu gibi Hediyemen'de. İsme ve mesaja özel bu tatlı çikolatayı öğretmeninize heyecan ve mutlulukla verin. Böylesine özenli ve lezzetli bir hediyeyi bu kadar uygun bir fiyata alabileceğinize şaşırmış olmalısınız. Ancak sizi temin ederiz ki hem gördüğünüz bu kutu çikolata, hem de bu lezzetli çikolatanın fiyatı tamamen gerçek. Sevginizi oldukça sevimli ve lezzetli bir hale getirmek isteseydiniz nasıl bir hediye hayalinizde oluşurdu? Hayalinizdeki hediyeyi gerçeğe dönüştüren Hediyemen, sizlere tam da aradığınız ürünü sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan kişiye özel çikolata kutusu ile sevginizi en lezzetli çikolatalar ile ifade edecek, kutusun tatlı tasarımı sebebiyle öğretmeninizi mutlu edebileceksiniz.

# 4. Öğretmenlere Özel Mousepad

öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenler günü hediyesi ne alınır sorusu karşısında belki de sunulan seçeneklerinizin en güzeli olabilecek bu güzel tasarım mouse pad, öğretmeniniz için adeta biçilmiş kaftan. Yaratıcı öğretmenler günü hediyeleri yazımızdaki hediye listemizdeki sürpriz önerileri arasında isim baskılı mousepad'lar, kişiler tarafından en çok tercih edilen hediyelerin başında gelmektedir. Birbirinden şık mouse pad modelleri içerisinden seç seç beğen ve istediğini hemen satın al. İsme özel ve mesajlı mouse pad, sıradan armağanlardan çok daha farklı ve özel. Öğretmenleriniz için eşsiz güzellikte bir armağan olan bu özel mousepad, ucuz fiyatıyla da dikkat çekiyor. Alacağım hediye yüksek maliyet özelliği ile değil, yüksek maneviyat özelliği ile öne çıksın diyorsanız kişiye özel mousepad ürününü düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize yeni mezuniyet hediyesi ya da işe başlangıç hediyesi olarak çok rahatlıkla sunulabilir. Evinde ya da iş yerinde sürekli olarak işi ile alakalı olduğu her an kullanacağı bir ürün olacağı kesin.

# 5. Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık

öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenler gününün akılda kalması ve güzel başlangıçlara vesile olması için siz de bu etkileyici yastığı tercih edilebilirsiniz. Üstelik öğretmeninize vereceğiniz bu hediyeniz oldukça şık bir hediye sunumuyla belirteceğiniz adrese gönderilsin. Yaratıcı öğretmenler günü hediyeleri yazımızla orijinal seçimler yapmak üzeresiniz. Listemizin 6 sırasında yer alan kişiye özel bu hediyeye öğretmeniniz hayran kalacak. Kişiye özel yılın en İyi öğretmeni yastık, şıklığının yanı sıra yaratıcı tasarımı ile diğer yastıklardan çok farklı cezbedici de bir yanı var. Kişiye özel detayları nedeniyle kaliteli bir görünüme sahip olan yastık, hızlı kargo avantajı ile sizlere gönderilecektir. Tamamen öğretmeninize özel bir hediye ile özel bir kutlama yapmak veya öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak paha biçilmez olacak. Şimdi öğretmeninize hediye almanın en ayrıcalıklı yanını keşfedeceksiniz. Alışagelmiş yastıkların dışına çıkmanın tam da zamanı. Biz öğretmeninize en uygun hediye alternatiflerinden biri olan kişiye özel yastık modelini önerebiliriz. Yastık konusunda en yaratıcı yastık tasarımlarını her zaman Hediyemen'de bulabilirsiniz. İşte karşınızda bir kez daha özel ve tasarım bir hediye alternatifi ile fikir sunmaya gedik. Her zaman severek kullanacağı kişiye özel yılın en İyi öğretmeni yastık, öğretmeninizin vazgeçilmezlerinden biri olacak.

# 6. Öğretmenlere Hediye Kupa Bardak

öğretmenler günü hediyesi

Sizlerden öğretmeninize gidecek en olağanüstü hediye öğretmenlere hediye kupa bardak olacağından eminiz. Pamuklu dokusu özelliği sayesinde günlük kullanıma da uygun olan tişörtler, nefes alabilen baskı teknolojisiyle itinalı bir şekilde üretilmektedir. İşte bu inanılmaz sürpriz seneler boyu unutulmayacak. Kişiye özel kupa bardak fikri öğretmenler günü hediyesi olarak hiç kimsenin aklının ucundan bile geçmeyecek kesinlikle fantastik bir öneri. Bu havalı kahve kupasıyla ile öğretmeninize doyumsuz mutluluklar yaşatmanız mümkün. Öğretmenlere hediye kupa bardak ile hem çok havalı hem de çok değerli bir hediyeyi öğretmeninize vermiş olacaksınız. Özellikle sevdiğiniz kişi için yaptıracağınız bu kupa bardak çok duygu yüklü olacak. Ev ve ofis yaşamında kullanılabilecek ürünlerin başında kupa bardaklar gelmektedir. Öğretmene öğretmenler günü için alınabilecek en etkileyici hediye için biz bu kupa bardağı işaret ediyoruz. Siz ne dersiniz? Eminiz ki öğretmeniniz de bu havalı kupa bardağın şıklığı karşısından inanılmaz etkilenecektir. Öğretmenler gününde verilebilecek hediyeler sınıfında bulunur ve öğretmeninize çok da etkileyici hediye olacaktır. Öğretmeninizin neden böylesine şık bir kupa bardağı olmasın öyle değil mi? Öğretmenlere hediye kupa bardak sayesinde öğretmeninize öğretmenler günü için özel bir hediye seçmiş olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Öğretmenlere hediye kupa bardak ucuz hediyelik fiyatı ile hem sizi üzmeyecek, hem de öğretmeninizi gerçekten sevindiriyor olacak.

Kaynak: Hediyemen.com