Şarkıcı Yaşar İpek’in hapse girme nedeni, Seren Serengil’in aldırdığı uzaklaştırma kararını ihlal etmek olmuştu. 3 gün hapis yatan şarkıcı Yaşar İpek, daha sonra tahliye olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Metris Cezaevi’nden tahliye olan Yaşar İpek, Seren Serengil ile ilgili mahkemeye başvurdu. Seren Serengil hakkında, 2 ay süre ile şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması için tedbir kararı aldıran Yaşar İpek, Seren Serengil ile kavgasını sürdüreceğe benziyor.

YAŞAR İPEK 3 GÜN HAPİS YATMIŞTI

Seren Serengil, Yaşar İpek hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmış, ardından mahkemeye başvurarak 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Seren Serengil hakkında konuştuğu iddia edilen Yaşar İpek, 3 gün hapis cezasına çarptırılmış ve Metris Cezaevi’ne gönderilmişti. Hapse girmeden önce basın mensuplarına açıklama yapan Yaşar İpek, Seren Serengil’e fiziki şiddette bulunmadığını, hiçbir zaman kırıcı bir söz etmediğini söylemişti. İpek, mahkemenin kararının ise yanlış olduğunu dile getirmişti.

YAŞAR İPEK’TEN SEREN SERENGİL’E KARŞI DAVA

Cezaevinden çıkmasının ardından flaş bir hamlede bulunan şarkıcı Yaşar İpek, Seren Serengil ile kavgasını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil hakkında mahkemeden karar aldırarak, kendisi aleyhinde konuşmasını engellemeye çalışıyor.