Blog açmak ve yazılım öğrenmek üzerine bir kaç kelam edelim istedik bu yazımızda. Bildiğiniz gibi günümüzde iletişimin büyük bir kısmı internet üzerinden sağlanıyor. Her gün milyonlarca insan internette bir şeyler arıyor, çeşitli sosyal mecralarda insanlarla etkileşime giriyor, çeşitli sitelerden bilgiler ediniyor, alışverişin bile büyük bir kısmı internet üzerinden yapılıyor. Dolayısıyla yazılım öğrenmek günümüz insanlarının büyük bir ihtiyacı olarak görülüyor.

Özellikle ben de bir blog açayım, ben de bir e-ticaret sitesi kurayım bir şeyler satayım, benim de bir web sitem olsun, benim işletmemin de bir sayfası olsun diye düşünen insanlar yazılım öğrenmek zorunda. Çünkü bütün bunların yapımı yazılım bilgisine dayanıyor. İnternet aleminde var olabilmek için temel seviyede bilgisayar kullanabilmek yetmiyor.

Bilgisayarı temel seviyede kullanabilmenin ötesinde web sitelerinin nasıl kodlandığını, blogların işleyiş mantığını bilmeniz gerekiyor. Günümüzde herkes kendisine ait bir blogun olmasını ister. Ancak temel seviyede bile olsa yazılım bilgisine sahip olmayanlar için blog açmak biraz zordur. Siz de kendinize ait bir blog açmak isterseniz aşağıdaki tavsiye linkimize tıklayabilir ve blog açmak ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tavsiye Konu: Blog Nasıl Açılır

Sizlere tavsiye ettiğimiz bu sayfanın blog açmak konusunda bugüne kadar kadar yazılmış olan en geniş kapsamlı bilgileri ihtiva ettiğini, blog açma konusunda yazılan geniş kapsamlı bir rehber olduğunu belirtelim. Söz konusu sayfayı dikkatle inceleyerek sizler de sıfırdan kendi blogunuzu açabilir ve ziyaretçilerinize hemen bilgi aktarmaya başlayabilirsiniz. Şimdiden iyi bir blogger olacağınızı söyleyebiliriz :)

Blog açmanın haricinde gençlerin bir hayli ilgisini çeken bir başka konu daha vardır. Bazı gençler vardır ki oyun yapmak konusu oyun oynamak konusundan daha çekicidir. Neden sürekli başkalarının yaptığı oyunları oynayasınız ki? Biraz da siz oyun yapın, insanlar sizin yaptığınız oyunları oynasınlar. Güzel bir fikir değil mi? Tabii ki oyun yapmak için öncelikle yazılım öğrenmek şart. Yeterli düzeyde yazılım öğrendikten sonra sizler de kendi çapınızda mobil oyunlar yapabilir ve bu oyunları çeşitli mobil uygulama mağazalarına yükleyerek diğer insanların kullanımına sunabilirsiniz.

Dilerseniz çeşitli oyun yapma programlarından istifade ederek de ufak da olsa kendi oyununuzu yapabilirsiniz. Aşağıda vereceğimiz linkte yer alan sayfada mobil oyun yapma programları tek tek detaylı bir şekilde incelenmiş. Bu sayfadan istifade ederek kendinize uygun olan oyun yapma programını bilgisayarınıza indirerek hemen oyun yapmaya başlayabilirsiniz.

Tavsiye Konu: Oyun yapma programı

Bu sayfayı takip ederek dilediğiniz bir oyun yapma programını kullanarak hemen oyun yapmaya başlayabilir ve oyununuzu bitirdikten sonra dilediğiniz uygulama mağazalarında yayınlayarak başkalarının kullanımına sunabilirsiniz. Hatta işi biraz daha ileri götürüp kendi yaptığınız oyunlara reklam koyarak oyunlarınızda para bile kazanabilirsiniz.

Şimdiden hepinize kolay gelsin.