Metin2 pvp serverler rol yapmaya dayalı video oyunların en çok tercih edilenlerinin başında gelir. Kendine has hikâyesiyle, oyuncular dört farklı karakterin hikâyesine yön vererek Doğuya has maceranın bir parçası olurlar. Rol yapma oyunu denmesinin sebebi oyuncuların bu tasarıma karakterler aracılığıyla dâhil olmalarıdır.

Hayatta kalma, köyünü koruma, düşmanlarla mücadele etme ve ticaret yoluyla medeniyetlerini inşa etme hikâyesine dayanan Metin2, yarı insanların kendi aralarındaki mücadelesiyle farklı bir boyut kazanır.

Savaşçı, Sura, Şaman ve Ninjalar diğerlerinden ayrılan üstün özellikleriyle mücadeleye tutuşurlar. Bol bol Doğu Asya izlenimleri gördüğümüz Metin2 pvp serverler, Orta Çağ’ın mistik atmosferini bizlere yansıtır.

Şehir tasarımları, evler, Seungroyn Vadisi, Yongbi Çölü ve Sohan Dağı gibi Asya’nın izlerini taşıyan haritalar ve orijinal müzikleriyle farklı bir oyun zevki yaşatır. Tüm bu yolculuk boyunca Ejderha Tanrısı karakterlerin yanındadır. Asya ruhunu bu kadar sık hissetmemizin sebebi belki de oyunun yapımcı şirketi Ymir Entertainment’ in Güney Kore merkezli olmasıdır.

Metin2 Pvp Doğuşu

Metin2 ilk defa Güney Kore’de 2004 yılında oyuncuya sunulmuştur. Alışılagelmiş grafikler, kurgu, tasarım ve hikâyelerden farklı olduğu için kısa zamanda 17 dile çevrilmiş ve milyonlarca oyuncuya oyun zevki sunmuştur. Avrupa’da ilk kez Almanya’da oyun hayatına başlayan Metin2 kısa bir sürede tüm Avrupa Kıtasına yayılmıştır.

  • Oyun sektörüne değişim ve yenilik vadeden Metin2 pvp ise her geçen gün kendisini güncelleyerek zirvedeki yerini korumuştur.

Sağlam ve güvenlikli yazılımıyla uzun ömürlü olan Metin2 dosya boyutu olarak az yer kaplaması ve yüksek grafikleriyle diğer oyunlardan ayrılır. Oyun kurgusu normal dünyanın simülasyonu olarak anlaşılabilir.

 Dostluk, mücadele, ticaret, gruplaşma ve yardımlaşma gibi değer yargıları etrafında şekillenen Metin2 pvp gerçek Dünya’dan da izler taşımaktadır. Her sunucu kendine ait piyasa ortamına sahiptir ve nesnelerin değerleri oyuncuların kontrolüne bırakılmıştır. Bu yönüyle oyunculara kendi sanal alanlarını kurgulama fırsatı tanır. Oyun severlerin ilgisiyle zirveyi kaybetmeyen Metin2 pvp macerası sizleri de bekliyor.

Kaynak : https://www.metin2pvpler.com/