Günümüzde yeni evlenen çiftler için en trend tatil seçeneklerinin başında balayı villaları geliyor!

Özellikle pandemi koşulları nedeniyle insanlar kalabalık yaşam alanlarından soyutlanma çabası içindedir. Hem hijyenik hem de sakin ve huzurlu balayı tatili için balayı villaları en çok tercih edilen tatil türüdür.

Balayı Villaları ve Karşı Konulamaz Cazibesi…

Balayı villaları deyince gözünüzde neler canlanıyor? Harika bir gün batımı, çiçeklerle bezenmiş hoş bir bahçe, şık bir sonsuzluk havuzu?

Bunlar villalarımızdaki niteliklerden sadece birkaçı…

Herkesten uzakta, dünyada yalnızca siz ve sevgiliniz varmışçasına ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir ambiyans hayallerden bile ötede…

Balayı tatili planlama süreci oldukça heyecanlıdır. Evli bir çift olarak yapacağınız ilk tatildir. Bu yüzden her şeyiyle özel olmalıdır. Bazı lüks balayı villaları bu açıdan tatmin edici özelliklere sahiptir. kendinizi lüks tasarımla villada, harika ışıklandırma ile aydınlatılmış bir havuza hayal edin. Bir film yıldızından hiçbir farkınız yokmuş gibi hissedeceksiniz!

Ayrıca özel kelimesini daha da özelleştirmek istiyorsanız muhafazakar balayı villaları seçeneklerine yönelebilirsiniz. Bu konseptlerde bahçe ve havuz dışarıdan görünüme kapatılmıştır. İster havuzda, ister terasta, ister bahçede dilediğiniz gibi giyinerek vakit geçirebilirsiniz.

Belli başlı bazı balayı villası nitelikleri şunlardır;

  • Sonsuzluk havuzu
  • Jakuzi
  • Sauna
  • Özel hazırlanmış yataklar
  • Gün batımı manzarası
  • Özel dizayn edilmiş bahçe peyzajı

Harika bir balayı tatilinde gündüzleri villa havuzunun ve güneşin keyfini çıkarırken geceleri terasta yıldızları veya romantik bir filmi izleyerek zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca denize yakın kiralık balayı villası tercih ederek dilediğiniz zaman denizin ve doğanın keyfine varabilirsiniz.

Balayı Villalarında Yalnızca Çiftler Mi Kalabilir?

Balayı villalarımızda yalnızca balayı çiftleri kalabilir diye bir koşulumuz bulunmuyor. Balayı villası konseptlerimiz 1 yatak odası ila 3 yatak odası olacak şekilde tercih edilebilmektedir. Bu durumda yalnızca 2 kişilik tatillere uygun olabildiği gibi, 6 kişiye kadar konaklama kapasitesine sahip villalarımız da balayı villası olarak geçmektedir. Çekirdek ailenizle ya da yakın arkadaşlarınızla çıkacağınız tatiller için de balayı villalarımızı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Balayı villaları konsept anlamında balayı çiftlerimiz için dizayn edilse de, istediğiniz bir arkadaş grubuyla da gelip kalabilirsiniz. TNK tatilnekolay ayrıcalıkları ve güvenilir villa kiralama süreci ile tatiliniz süresince rahatlığın ve ayrıcalıklı imkanların tadını çıkarabilirsiniz. Klasik otel tatillerinde olduğu gibi bitmek bilmeyen açık büfe kuyrukları, ziyan olan onlarca yemek, havuza giriş ve çıkış saatleri gibi kuralların olmadığı, kendi evinizde gibi hissedebileceğiniz bir mekan hayal edin.

Evinizde uzakta, evinizde gibi hissetmenin harika deneyimini yaşayın. Ayrıca kalabalık plajlardan, yoğun ve bunaltıcı insan trafiğinden de uzak olmanız ayrıca güzel olan diğer avantajlardandır. Eşinizle birlikte harika bir tatili hak ettiniz! Gelin, en unutulmaz anlarınızı yaşamanıza ve balayı tatili heyecanınıza ortak olalım…

Romantik Balayı Villaları

Romantik balayı villaları birçok çiftin planladığı bir gelenek ve ayrıcalıktır. Balayı tatilinde çiftler;

  • Birbirleriyle daha güçlü bir bağ kurar
  • Rahatlar
  • Kutlama yapar
  • İlişkileri üzerinde düşünür, planlar yapar, hayaller kurar
  • Geleceğe yönelik ilk adımlar atılır.

Düğünden Hemen Sonra Balayına Gidilmeli mi?

Kesinlikle hayır. Düğünü bitirir bitirmez hemen yola çıkmanıza gerek yok. Hatta düğününüz ile tatil arasında dinlenmek için biraz zaman talep edeceksiniz. Bazı insanlar yılın ilerleyen zamanlarında veya ilk evlilik yıldönümlerinde bir geziye çıkmayı planlar ve hatta bazı çiftler düğünden önce bile balayı tatili yapabilirler.

Balayı her zaman sevdiğinizle kumsalda uzanmak anlamına gelmez. Ancak bu düğün sonrası geleneğini seyahat programınıza dahil etmeyi düşündüğünüzde, şu gibi sorular aklınıza takılabilir.

  • Düğünümüzden hemen sonra gitmemiz mi gerekiyor?
  • Yolculuk ne kadar sürmeli?
  • Ortalama maliyet nedir?
  • İnsanlar balayında tam olarak ne yapar?
  • Balayı tatilinin kökeni nedir?

Gibi sorular balayına çıkmadan önce çiftlerin aklına sıklıkla takılan sorulardandır.

Balayı Villaları Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Balayı çiftleri için balayı tatilleri konseptini mükemmel ve kusursuz kılan detayları sizler için bir araya getiriyoruz. Gözlerden uzak ev rahatlığında, başınızı nereye çevirseniz harika bir manzarayla karşılaşacağınız özel konumlar, villaların bu kadar popüler olmasında şüphesiz en büyük nedenlerdendir.

Çiftler balayı tatil planı yaparken titiz ve özenli bir çalışma yapar. Aynı hassasiyeti balayı villaları kiralama şirketlerinin de göstermesi beklenir. Hayal kırıklığı yaşamamak adına seçtiğiniz balayı villası için küçük bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Balayı vilalları güvenilir mı? Tatil ne kolay web sitemizde bulunan balayı villaları için inceleme yaptıktan sonra bizlere ulaşım sağlayarak aklınıza takılan her şeye cevap bulabilirsiniz. 7/24 canlı destek hattımız ile tüm sorularınızı yanıtlıyoruz. Ayrıca seçtiğiniz lüks balayı villaları için en alt kısımda bulunan yorumlar kısmından bizi tercih eden müşterilerimizin memnuniyetlerini okuyabilirsiniz.

Görüşmek üzere!