Elektrik gücü gereken her sistemde akü enerjisine ihtiyaç duyulur. Ulaşım, aydınlatma, santrallerde, sanayi ve tıp gibi birçok alanda akü çeşitleri ile enerji ihtiyacı karşılanır. Ulaşım ve lojistik gibi önemli bir hizmet kolunda da bulunan akülerde, standart aküler dışında teknolojik gelişmelerin aktarıldığı çok yeni ürünler de bulunur. Günümüzün elektrikli araç sistemlerinde kullanılan AGM ve EFB aküleri, start stop teknolojili aküler kadar hobi amaçlı araçlarınız için marin akü ürünleri de artık en son teknoloji işlemeleriyle daha da güçlü bir sisteme bürünmüştür. Yollardaki gücünüz olan Esan Akü de ihtiyaç duyulan tüm bu alanlarda ürünler gelişmiş üretim tesislerinde en son teknolojik işlemlere tabi tutulur. Güvenlik sistemleri ve akü iç yapısı özellikleriyle yollarda sürüş keyfinizi hiçbir engel bozmayacak.

Her Sektörün İhtiyaç Duyduğu Akü Teknolojileri

Akü enerjisine birçok sektör içerisinde ihtiyaç duyulur. Sadece binek araçlarımız için değil, büyük kapasiteli kamyonet veya TIR’lar ile lojistik işlemi yapanlar, güvenlik hizmeti veren resmi veya özel kurumlar, fabrikalar, sanayi işletmeleri akünün gücüne her aşamada ihtiyaç duyar. Araçlar içerisindeki elektrikli donanımların farklılığıyla birlikte bu alanlarda hafif veya ağır ticari araç aküleri, traktör aküleri, japon binek araç aküleri gibi oldukça farkı akü çeşitlerinden bahsedilebilir. Askeri araçlar için sadece araca güç sağlamak için değil araç içerisindeki aydınlatma, gece görüşü, navigasyon veya USB gibi ihtiyaçlar için yüksek kapasiteli akülere ihtiyaç duyulur. Sanayi ve fabrika alanlarında şarj ve deşarj döngü performansı yüksek olan aküler en önemli ihtiyaçlardan biridir.

Traksiyoner Akü ile İşlerinizde Hızınızı Artırın

Özellikle fabrika gibi alanlarda çekme, itme veya taşıma gibi işlemlere yarayan forkliftler, transpaletler, temizlik araçları, havaalanı veya golf araçları önemli bir iş aracıdır. Traksiyoner akü modelleri de bu tarz araçların enerji ihtiyacını karşılayan özel sistemlerden biridir. Üretim yerlerinde sadece insan gücüne değil araç sistemlerine de ihtiyaç duyulur. Bunlar gün içerisinde sürekli bir çalışma sistemi içerisindedir. Dur kalk işlemi, çok kısa mesafelerde taşıma yapmalarıyla akü olarak da farklı özelliklere ihtiyaç duyarlar. Aküdeki hücre bağlantılar ihtiyaca göre belirlenebilir. Ayrıca traksiyoner akülerde şarj-deşarj döngüsüne karşı yüksek bir dayanıklılık vardır. Bu sayede uzun kullanım ömürleri sağlanabilir. İşlerinizde hızınıza hız katacak Esan Akü traksiyoner aküleri de ihtiyacınız olan teknoloji sistemlerini barındırmaktadır.

Aküde Tecrübe ve Teknoloji Esan Akü’de Buluşuyor

Akü teknolojileri ile birlikte tecrübesini bir araya getirerek yıllardır kullanıcılara kaliteli hizmet sunan Esan Akü, yurt için ve yurt dışında birçok noktaya akü ihracatı sağlıyor. İhracat rakamlarını ve başarısını günden güne artıran Esan Akü ayrıca her yıl otomotiv yedek parça firmalarının katıldığı fuarlara da katılarak buralarda yeni pazar alanlarına katılıyor. Üretim tesislerini, artan talepler doğrultusunda genişleten firma, Türkiye’nin en önemli yerli akü üretici firmalarından biri olma başarısını yakalamıştır. Türkiye’nin her noktasında bulunan anlaşmalı bayileriyle birlikte de kullanıcıların akü ihtiyaçlarını hızlı ve avantajlı şekilde karşılayabilmektedir.