Dudakların sahip olduğu yapı yüzün görünümü ile alakalı oldukça etkili sonuçları ortaya çıkartıyor. Bundan dolayı da özellikle kadınlar çok daha etkileyici dudaklara sahip olmak istiyor. Karakucak Klinik tarafından yapılmakta olan dudak dolgusu Mersin uygulaması ile beraber bu konuda oldukça etkili sonuçların ortaya çıkması sağlanıyor.

İnsanların dudaklarındaki incelik yalnızca yapısal nedenlerden ötürü ortaya çıkmaz. Zamanın ilerlemesi ve dış etkenlerin devreye girmesi ile beraber de çok erken dönemlerde dudaklarda yapısal olarak bozukluklar kendini gösterir. Böylesi durumlarda pek çok kişi dudak dolgusu Mersin uygulaması öncesinde çeşitli kozmetik ürünleri kullanarak istediği sonuçlara ulaşmak istiyor. Lakin bu durumda hem sonuçlar kalıcı olmuyor hem de istenilen görüntü buna rağmen elde edilemiyor. Karakucak Klinik uzmanları tarafından kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte olan dudak dolgusu Mersin uygulaması ile beraber bu konuda istenilen sonuçları elde etmek hiç olmadığı kadar kolay oluyor.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Birçok kişi dudak dolgusu Mersin uygulaması ile alakalı araştırma yaparken karşılarına çıkan fazla sayıdaki isimden dolayı bu işlemin çok basit şekilde yapılabileceğini düşünüyor. Gerçekte ise oldukça hassas ve ince yapıda bir derinin bulunduğu bu bölgede işlemlerin çok dikkatli şekilde yapılması gerekiyor. Aksi halde güzel ve etkileyici dudaklara sahip olmak istenirken çok daha kötü bir görüntü ortaya çıkabilecektir. Bunun olmaması adına mutlaka Karakucak Klinik uzmanları ile iletişime geçmek, atılacak olan en doğru adım olacaktır.

Uzmanlar tarafından dudak dolgusu Mersin uygulaması öncesinde yüz ve dudak yapısı detaylı olarak incelenmektedir. Yapılacak olan bu inceleme esnasında kişinin istediği dudak yapısı ile yüzün uyumlu olup olmayacağı ile alakalı net sonuçlar ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda uzmanlar tarafından yapılacak bilgilendirmeler ile en iyi dudak görünümünün elde edilmesi adına planlama yapılacaktır. Dudak dolgusu Mersin uygulaması sırasında ince bir yapıda olan dudaklarda herhangi bir acı hissinin ortaya çıkmaması adına bölgeye lokal anestezi için krem uygulanır. Bölgenin uyuşmasından sonra ise işlemlere başlanır. Son derece ince uçlu iğneler ile dolgu maddesi yavaş şekilde ilgili bölgeye enjekte edilir.

Dudak Dolgusu Sonrasında Dikkat Edilecekler

Gerçekleştirilecek olan dudak dolgusu Mersin uygulamasının sonrasında aynı gün içerisinde kesinlikle dudaklara parlatıcı ya da ruj gibi ürünler sürülmemelidir. Uygulamanın ardından 2 saatlik sürede ise uzmanlar tarafından bir şey yenilip içilmemesi önerilir. Yapılacak olan dolgunun sonrasında bölgede kısa süreli şişliğin yanı sıra iğnenin girmiş olduğu bölgelerde hafif oranda morarmalar ortaya çıksa da 2 3 günlük sürenin sonunda bunlar kendiliğinden geçebilmektedir. Hyalüronik asit bazlı dolgu malzemeleri kalcı değildir. Ancak uzun bir süre boyunca dudağın şeklini korumayı başarır. Dolgunun kalıcılık süresi kişiden kişiye göre değişim gösteriyor olsa da yaklaşık olarak 6 ila 12 ay boyunca dudaklarda kalabilmektedir.

Dudak Dolgusu Uygulaması Güvenli Midir?

Çok fazla ismin dudak dolgusu Mersin uygulaması ile alakalı çalışmalar yapmasından ötürü pek çok kişi bu konuda araştırma yapmanın gerekli olmadığını düşünebiliyor. Ancak attıkları bu yanlış adım ile beraber ne yazık ki istediklerinden farklı bir dudak yapısına sahip oluyorlar. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsat verilmiş olan kliniklerde dudak dolgusu Mersin uygulamasının yapılması ile beraber kimi zaman dudaklara hyalüronik asit yerine ne olduğu bilinmeyen maddeler enjekte edilebiliyor.

Herhangi bir olumsuz sonuçla karşılaşmak istemeyenler, dudak dolgusu Mersin uygulaması ile beraber istediği dudak yapısına sahip olmak için karakucakklinik.com üzerinden bu konu ile alakalı gerekli bilgileri eksiksiz şekilde alabilirler.