1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Bornova’da intihar eden Müjgan Ö. eşiyle görüntülü konuşmuş

İzmir Bornova’da intihar eden Müjgan Ö. eşiyle görüntülü konuşmuş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşirelik yapan Müjgan Ö., dün akşam saatlerinde Bornova Barbaros Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda koluna şırınga ile sıvı bir madde enjekte ederek intihar etti. Müjgan Ö.’nün cenazesi yakınları tarafından bugün İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Müjgan Ö.’nün intiharından önce eşiyle görüntülü konuşma yaptığı bilgisi paylaşıldı.

3 YAŞINDA KIZI VARDI

Bornova’da bulunan evinde intihar eden Müjgan Ö.’nün 3 yaşında bir kızı olduğu öğrenildi. Müjgan Ö.’nün ve eşinin görüntülü telefon konuşması yaptığı ve Müjgan Ö.’nün hastane nöbeti sonrası için ikilinin plan yaptıkları kaydedildi.

CENAZE MUĞLA’YA GÖTÜRÜLDÜ

Müjgan Ö.’nün cansız bedenini teslim alan yakınları cenazeyi Müjgan Ö.’nün memleketi Muğla’ya götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

İzmir Bornova’da intihar eden Müjgan Ö. eşiyle görüntülü konuşmuş
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.