Doktor Zeynep Bodur'un ölümündeki acı gerçek ortaya çıktı. Dün Karşıyaka Mavişehir'de yaşadığı binanın 12. katından düşen ve olay yerinde hayatını kaybeden Zeynep Bodur'un psikolojik problemleri olduğu ve intihar ettiği belirlendi.

Emniyet ekipleri, olayın yaşanmasının ardından intihar ihtimalinin üzerinde durdu. Yapılan araştırmalar sonucunda Zeynep Bodur'un daha önce 3 kez intihara teşebbüs ettiği ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edildi. Psikiyatri uzmanı Zeynep Bodur, yapılan otopsi sonrası toprağa verildi.

12. kattan düşen Doktor Zeynep Bodur'un intihar ettiği kesinleşti

Zeynep Bodur'un ölümü, yakınlarını ve hastane çalışanlarını şoke etmişti.

Doktor Zeynep Bodur, bir internet sitesinde almış olduğu eğitimleri ve özgeçmişini şu şekilde ifade etmişti:

"1972 doğumluyum.İlk, orta ve lise eğitimimi İzmir'de tamamladıktan sonra 1989 yılında ilk tercihim olan Ege Üniversitesini kazandım, 1995 yılında mezun oldum ve yine çok istediğim Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri kliniğinde ihtisasa başladım.Burada çok değerli hocalarımızla geçen 5 yıl sonunda 2000 yılında uzman oldum ve hemen Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde çalışmaya başladım ve halen burada devam ediyorum. 2002 ve 2012 yılları arasında serbest muayenehane hekimliği yaptım."

Almış olduğum eğitimler

  • Davranışcı ve Bilişsel Terapi Eğitimi-Prof.Dr.Mehmet Sungur
  • Yoğunlaştırılmış Cinsel Terapi Eğitimi-Prof.Dr.Mehmet Sungur
  • Travma Sonrası Krize Müdahale Eğitimi
  • Hipnoz kursu
  • Adli Psikiyatri Kursu
  • EMDR eğitimi -Doç.Dr.Burhanettin Kaya