MGM İzmir hava durumu raporuna göre 15 Ekim Salı günü İzmir’de hava nasıl olacak sorusu cevabını buldu. İzmir ve ilçelerinde Salı günü yağmur beklenmiyor. İzmir’de öğlene kadar bulutsuz bir hava görülecek. Öğleden sonra ise az bulutlu hava akşam saatlerinde yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. İzmir’de Salı günü hissedilecek en yüksek sıcaklık 29 derece, en düşük sıcaklık ise 17 derece olacak. İzmir haftalık hava durumu raporunda da hafta içinde yağış görünmüyor. İzmir Aliağa hava durumundan, Beydağ hava durumuna, Salı günü İzmir’in tüm ilçelerinde havanın nasıl olacağını içeriğimizden görebilirsiniz.

İZMİR’DE SALI HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Salı gününün ilk saatlerinde İzmir’de hissedilen sıcaklık 20 derece olacak ve ilerleyen saatlerde sıcaklıklar düşerek 17 dereceye gerileyecek. Aynı saatlerinde nem oranı yüzde 81 seviyesinde ölçülürken, ortalama rüzgâr hızı saatte 3 kilometre ile 11 kilometre hız arasında esecek. Sabah saatlerinde ise 21 derece ile hissedilecek sıcaklık, öğle saatlerine doğru artarak 24 dereceye kadar çıkacak. İzmir hava durumunda sabahtan öğle saatlerine kadar hava bulutsuz ve güneşli olacak.

İZMİR’DE ÖĞLEDEN SONRA HAVA AZ BULUTLU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden paylaşılan verilerde, İzmir’i öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli bir hava bekliyor. Sıcaklıkların önemli ölçüde artacağı öğle saatlerinde ibreler 29 dereceye kadar çıkacak. Nem oranı ise bu saatlerde düşerek yüzde 60 seviyelerine gerileyecek. Öğleden sonra İzmir’i parçalı bulutlu bir hava bekliyor olacak. Sıcaklıklar akşam saatlerinde 22 dereceye kadar düşerken, İzmir hava durumu Salı gününü 21 derece ile sonlandıracak.

ALİAĞA VE BEYDAĞ HAVA DURUMU

İzmir’in ilçelerinde de durum pek farklı değil. Aliağa hava durumunda Salı günü yağmur riski yok. En düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık 26 derece olacak. Beydağ hava durumunda da az bulutlu ve açık havada sıcaklıklar en düşük 14, en yüksek 35 derece olacak. Beydağ ve çevresini Çarşamba gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın beklediğini de belirtelim.

İZMİR İLÇELERİ HAVA DURUMU RAPORU