İzmir Fuarı'nda konser ve etkinlikler devam ederken fuarın son 5 gününe girildi. İzmir'deki vatandaşlar, İzmir Fuarı'ndaki konserleri ve etkinlikleri araştırmaya devam ediyor. İzmir Fuarı'na giriş ücreti ise en çok soruların soruların başında geliyor. Peki İzmir Fuarı'na giriş ücreti ne kadar? İzmir Fuarı'ndaki konserler ücretli mi? Cevaplar, sondakikaizmir.com'da...

İzmir Fuarı giriş ücreti

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndan daha önce yapılan açıklamada fuar giriş ücretinin 4,5 TL olarak belirlendiği ifade edilmişti. Giriş ücreti, sadece 9 Eylül tarihinde 10 TL olarak belirlenmiş ve buradan elde edilecek gelirle İzmir'deki orman yangını sonrası ağaçlandırma çalışmalarına destek olunacağını kaydedilmişti. Fuara giriş yapmak isteyen kişiler, İzmirim Kart'ını kullanarak ya da girişte bulunan gişelerden kart alarak fuara girebiliyor. Bunun yanı sıra temassız ödeme yapma özelliği bulunan kredi veya banka kartlarıyla da giriş yapılabiliyor.

İZMİR FUARI KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

İzmir Fuarı'nda kapılar saat 12.00'de açılıyor ve saat 24.00'te açık alan ziyaretleri bitiyor. Saat 16.00'da ise hol ziyaretleri başlıyor ve 23.00'te son buluyor.

izmir'de en iyi kahvaltı yapılacak yerler mekanlar

İZMİR FUARI'NDAKİ KONSERLER ÜCRETLİ Mİ?

  • İzmir Fuarı'nda konserler, 3 farklı şekilde yapılıyor. Konserler "Çim konserleri" "Rock sahnesi" ve Mogambo Geceleri" olarak 3'e ayrılıyor. 
  • İzmir Fuarı'na giriş yaparken 4,5 TL ödeyen vatandaşlar, Çim konserleri ve Rock sahnesi konserlerini ücretsiz olarak izleyebiliyor. 
  • Mogambo Geceleri konserleri için ise, bunun dışında ücret talep ediliyor. 
  • Mogambo Geceleri konserlerine katılmak isteyen vatandaşlar, 30 TL'lik bir ücret ödüyor.

izmir gezilecek yerler müzeler plajlar