31 Mart Yerel Seçimlerinde yüksek oranda oy alarak Konak Belediye Başkanı olan Abdül Batur, ilçede yürütülen projeleri yakından takip ediyor. Hep sahada olacağını ve Konak’ta yapılan çalışmaları yakından inceleyeceğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sahaya inerek Konak Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde gördü.

ABDÜL BATUR KONAK’TA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Konak Gültepe Spor Kompleksi ve Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri inşaatında incelemelerde bulunan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu incelemelerine, İkiz Evlerin restorasyonu ve Göztepe Kilise Sokağı olarak bilinen sokakta yapılan asfaltlama çalışmalarını takip ederek devam etti.

KONAK’TA 2 PROJE: GÜLTEPE SPOR KOMPLEKSİ VE TOROS PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSLERİ

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un ilk inceleme duraklarında Gültepe Spor Kompleksi ve Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri vardı. Projeler ile ilgili yetkililerden ayrıntılı bilgi alan Başkan Abdül Batur, projelerle ilgili yeni düzenlemeler yaptı ve proje sorumlularına talimatlar verdi. Gültepe Spor Kompleksi’nde seyirci kapasitesinin arttırılmasını isteyen Başkan Batur, Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nde de otopark kapasitesinin arttırılmasını istedi.

ABDÜL BATUR: KONAKLILAR BİZDEN HİZMET BEKLİYOR

“Konak’ta sahaya düzenli olarak inerek, yürütülen çalışmaları kontrol etmeyi sürdüreceğim” diyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konaklıların kendilerinden hizmet beklediğini, Konak Belediyesi olarak bu hizmetleri sunmaya çalıştıklarını söyledi. Yerel seçimlerin öncesinde verdikleri sözleri hayata geçirmenin zamanının geldiğini söyleyen Başkan Batur, mahallelerde toplantılar düzenleyeceklerini, muhtarlar ve Konaklılarla bir araya gelerek sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi.

ABDÜL BATUR: MAKAM ODASINDA OTURMAYACAĞIM, KONAK’TA YÜRÜYECEĞİM

Geçmişte Narlıdere’ye yaptıkları hizmetlerin daha fazlasını Konak’a yapacaklarını dile getiren Başkan Abdül Batur, makam odasında oturmayacağını, Konak’ta yürüyeceğini, Konaklılarla hayatı paylaşan bir Belediye Başkanı olacağını söyledi.