İzmir’in Konak ilçesinde bayramlaşma turu yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kurmayları, siyasi parti ve sendika temsilcileri ile birlikte Konak’ın farklı yerlerindeki Konak Belediyesi birimlerine gitti ve personel ile bayramlaştı.

BAŞARININ FORMÜLÜ ÇALIŞMAK

Konak Belediyesi çalışanları ile bayramlaşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a, personel tarafından gündemdeki kıdem tazminatı konusu ve diğer sosyal haklar soruldu. İşçinin ve emekçinin yanında olduklarını söyleyen Başkan Batur, tüm çalışanların bir arada olması ve birbirine destek vermesi gerektiğini kaydetti. Kıdem tazminatı hakkının çalışanın elinden alınması durumunda Belediye Başkanı olarak mücadelede ön saflarda yer alacağını söyleyen Başkan Batur, çalışanın haklarının elinden alınmaması için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti. Konak Belediye Başkanlığına rekor oyla geldiğini söyleyen Başkan Batur, Konaklıların kendisine inandığını, Konak Belediyesi olarak çok çalışacaklarını ifade etti. Her çalışanın üzerine görev düştüğünü kaydeden Başkan Batur, başarıya ulaşmak için görevlerin layıkıyla yapılması gerektiğini dile getirdi.

2023 ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Günün erken vaktinden itibaren şantiyeleri gezdiklerini ve yeni projeler meydana getiren çalışanların yüzlerinin güldüğünü, “Birlikte Konak” sloganının oturmaya başladığını kaydeden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’ın geleceği adına yola çıktıklarını, bundan kimsenin şüphesinin olmaması istedi. Konak halkının kendilerine güven duyduğunu, ciddi bir oranla göreve getirdiğini ve görevin bilinci içerisinde faaliyet yürütmek zorunda olduklarını dile getiren Başkan Batur, verdikleri tüm sözleri yerine getirmek için projeler üreteceklerini, hedefleri olan 2023’e odaklandıklarını ifade etti. Türkiye’de bir iktidar değişikliği için önemli bir fırsat yakalandığını söyleyen Başkan Batur, bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini, hata yapma lükslerinin olmadığını dile getirdi.