Ak Parti İzmir İl Teşkilatı, Balçova'da bir otelde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene Bakan Bekir Pakdemirli'nin yanı sıra birçok milletvekili ile parti üyesi katıldı.

BEKİR PAKDEMİRLİ'DEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, çiftçilere müjde verdi. Elektrikli traktör için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Pakdemirli, seri üretime geçilmesiyle birlikte çiftçinin mazot sorununun çözüleceğini belirtti. Mısır üretimiyle ilgili de konuşan Pakdemirli, mısır fiyatlarına da yüzde 21 artış yapıldığını, böylece çiftçinin daha fazla kazanacağını dile getirdi. Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşlara uyarılarda bulunan Pakdemirli, yasak bölgelerde kesim yapılmaması gerektiğini kaydetti. Bakan Pakdemirli, yeni açılan otoyolun da İzmir'e katkı sağlayacağını söyledi. İzmir'deki belediyelerin büyük çoğunluğunu çok az farkla kaybettiklerini vurgulayan Bekir Pakdemirli, çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

HAMZA DAĞ: İZMİR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ARKASINDA

Bekir Pakdemirli'nin ardından konuşan İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Ak Parti'nin ANAP gibi olmayacağını belirterek 18 yıl sonra yine iktidar olacağını söyledi. Ak Parti İzmir İl Teşkilatı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu vurgulayan Dağ, sadece İzmir'de değil, Türkiye'nin her yerinde aynı durumun olduğunu kaydetti. Son dönemde gündeme gelen orman olaylarıyla Ak Parti'nin hedef alındığını belirten Dağ, amacın iktidara zarar vermek olduğunu dile getirdi.

Toplantıya cep telefonuyla katılan Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise İzmir-İstanbul Otoyolu'nun, dünyanın en büyük projesi olduğunu belirterek bir hayalin daha gerçekleştiğini ifade etti.