Salgının ardından hijyen ve sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlenen İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Ağapark Plajı Tesisleri 13 Haziran 2020 Cumartesi açılacak. Aliağa Ağapark giriş ücreti 2020 ne kadar olacak? Sorusu yanıt buldu. Aliağa Belediyesi’nin vizyonu, Aliağa Belediyesi Jeotermal A.Ş.’nin koordinatörlüğü ve Aliağa Spor FK’nın işletme sinerjisiyle açılacak olan Ağapark Plajı 170 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilmişti. Tüm vatandaşların hizmetine sunulan Ağapark, 13 Haziran’dan itibaren halkın kullanımına sunulacak.

İZMİR’İN MAVİ BAYRAKLI PLAJLARINDAN

İzmir’in mavi bayraklı plajlarından olan Aliağa Ağapark Plajı, güney sahillerini aratmayan bir kumsala sahip. Ayrıca yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, spor ve dinlenme alanları, leziz tatları vatandaşların hizmetine sunan uygun fiyatlı kafeleri, mangal ve piknik alanları ile yaz aylarının vazgeçilmez bir adresi olan Ağapark, günübirlik tatilcileri bekliyor.

izmir ücretsiz girilen halk plajları listesi

ALİAĞA AĞAPARK GİRİŞ ÜCRETİ 2021

Yaz sezonunda Aliağa Ağapark’a giriş ücretinin 10 TL olacağı, 0-6 yaş çocuklar için ise ücret alınmayacağı duyuruldu. Tesiste ayrıca şezlongların da ücretsiz olacağı ve 18.00’den sonra giriş ücreti alınmayacağı Aliağa Belediyesi tarafından duyuruldu.

izmir en güzel piknik yerleri