İzmir Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği Korosu, Aliağalılara eşsiz bir konser verdi. Aliağa’da yılsonu sanat etkinliklerinin son konserinde Şef Barış Doğan yönetiminde sahne alan 90 kişilik dev kadro, Emel Sayın’ın eserlerini seslendirdi.

ALİAĞA BELEDİYESİ SANAT EVİ’NİN KONSERİ ALİAĞA AÇIK HAVA TİYATROSU’NDA YAPILDI

Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda verilen konserde Emel Sayın şarkıları seslendirildi. Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) tarafından organize edilen konserde sahne alan Türk Sanat Müziği Korosu Emel Sayın’ın ölümsüz eserlerini Aliağalılar için seslendirdi. Koro halinde ve solo performanslarla 25 şarkıyı seslendiren Türk Sanat Müziği Korosu müzikseverlere eşsiz bir akşam yaşattı.

ALİAĞALILAR KOROYU AYAKTA ALKIŞLADI

Koronun söylediği Emel Sayın şarkılarına dinleyicilerin de eşlik ettiği konser akşamında Türk Sanat Müziği Korosunun performansı 2 saat sürdü. Aliağalılar, konserin bitimiyle Türk Sanat Müziği Korosunu dakikalarca ayakta alkışladı.

ASEV TÜRK SANAT MÜZİĞİ KORO ŞEFİ BARIŞ DOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği Koro Şefi Barış Doğan, konserin ardından açıklamalarda bulundu. Emel Sayın’ın sesi, duruşu ve eserleri ile ülkemizin önemli değerlerinden biri olduğunu söyleyen Şef Barış Doğan, Emel Sayın’ın Türk müziğine damga vurduğunu ve bu sayede herkesin gönlüne taht kurduğunu söyledi. Emel Sayın’ın eşsiz eserlerini yaşatmak için repertuar hazırladıklarını ifade eden Şef Barış Doğan, konserin çok güzel bir atmosferde yapıldığını, kış konseri için de vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını söyledi.