İzmir’in Aliağa ilçesinde açılan masaj salonunun kapatılması için mahalle halkı ayaklandı. Olay yerine Aliağa Emniyet Müdürü gelerek vatandaşları sakinleştirdi. İlerleyen saatlerde ise işletmenin camları kırıldı ve Belediye yetkilileri işletmeyi mühürledi.

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, dün gece İzmir Aliağa’da bir apartmanın zemin katındı masaj salonu açıldı. Bunun üzerine ayaklanan apartman sakinleri ve mahalle halkı ile masaj salonu çalışanları arasında tartışma çıktı. Durumun Emniyet yetkililerine bildirilmesi üzerine olay yerine emniyet güçleri gelerek güvenlik tedbirleri aldı.

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRÜ YASİN UĞURTAŞ OLAYLARIN BÜYÜMESİNİ ÖNLEDİ

Apartman sakinlerini ve mahalle halkını dinleyen Aliağa Emniyet Müdürlüğü ekipleri masaj salonunu işleten kişiyi ve çalışanlarını emniyete götürdü. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş da olay yerine gelerek olayların büyümemesi için vatandaşlarla görüştü.

ALİAĞA BELEDİYESİ YETKİLİLERİ MASAJ SALONUNU MÜHÜRLEDİ

Toplanan kalabalığın olaysız bir şekilde dağılmasının ardından, ilerleyen saatlerde kimliği belirsiz kişiler masaj salonunun camlarını kırdı. Aliağa Belediyesi yetkilileri de olay yerine gelerek masaj salonunu mühürledi.

Masaj salonuna tepki gösteren vatandaşlar, masaj salonunun açılmasının ardından huzurlarının kalmadığını, masaj salonunun karşısında bulunan çocuk parkına çocuklarını götüremediklerini ifade etti.