İzmir ekibi Altınordu, evinde Boluspor ile karşılaşacak. Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Altınordu, Boluspor'u devirerek çıkış yakalamak istiyor. 11 maçta topladığı 7 puanla ligde 17. sırada bulunan Altınordu'nun bu maçı kazanması halinde ligde 14. basamağa yükselme şansı bulunuyor. Maça kısa bir süre kala mücadeleyi izlemek isteyen futbolseverler, Altınordu - Boluspor maçının ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor. Peki Altınordu - Boluspor maçı ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

ALTINORDU - BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA

Altınordu ile Boluspor arasında oynanacak mücadele, 25 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Bornova Stadı'nda oynanacak mücadele, beIN Sports Max 1'den (Digitürk 81. kanal) ekranlara gelecek. 3 puana ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinin oldukça zorlu geçmesi bekleniyor.

Altınordu - Boluspor hangi kanalda, ne zaman, canlı izle

ALTINORDU - BOLUSPOR CANLI İZLE

Altınordu ile Boluspor mücadelesi, ödeme yapıldıktan sonra internet üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Maçı izlemek için beinconnect.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.