İzmir Fuarı 2019 etkinlik takvimine göre dünyaca ünlü kemancı ve müzisyen Ara Malikian konser etkinliği için İzmir’e geliyor. İzmir fuarı programında yer alacak sanatçı, 10 Eylül Salı günü, saat 21.30’da Kültürpark’da sahneye çıkacak.

Ara Malikian Konseri 2019

ARA MALİKİAN İZMİR KONSERİ 2019 ÜCRETİ

İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri 2019 kapsamında İzmir’de konser verecek olan sanatçı Ara Malikian, Ermeni asıllı İspanyol kemancı ve müzisyen olarak tanınıyor. Ara Malikian İzmir konserine katılmak isteyenler İzmir Fuarı giriş ücreti olan 4,5 TL’yi ödeyerek ünlü sanatçının konser etkinliğine katılabilecek.

Ara Malikian Konseri 2019

ARA MALİKİAN KONSERİ AYRINTILARI

İzmir Fuar programını hazırlayan yetkililer tarafından yapılan duyuruda, İzmir Fuarı giriş kapılarından yapılacak geçişlerde İzmirim Kart ve temassız özelliğine sahip kredi ya da banka kartları da kullanılabilecek. İzmirim Kart’ı olmayanlar, fuar girişinden 1 kullanımlık ya da 2 girişlik kartlar da alabilecek. Ayrıca engelli olanlar, gaziler ve yakınları ile şehit aileleri de Kültürpark’a ücretsiz olarak girip Ara Malikian konserini izleyebilecek.

Ara Malikian Konseri 2019

ARA MALİKİAN KONSERİ 2019 NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser Adı: İzmir Çim Konserleri Ara Malikian Konseri
  • Konser Tarihi ve Saati: 10 Eylül 2019 Salı, 21.30
  • Konser Yeri: Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı / Kültürpark / Konak