Arabalı Sinema İzmir detayları belli oldu. Etkinlik kapsamında 15 Mayıs 2020 Cuma günü, saat 21.00'de Bayi Toplantısı filmi ekranlara gelecek. Arabalı Sinema etkinliğine, sadece 750 araç katılabilecek. Başvurular ise 11 Mayıs Pazartesi günü, saat 21.00'de açılacak formun doldurulmasıyla yapılacak.

Bugüne dek 2018 ve 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Arabalı Sinema etkinliğinde bu kez etkinlik 6 farklı bölgede gerçekleştirilecek. Film gösterimi Bostanlı, Çiğli, Bornova, Buca, Üçkuyular ve Fuar İzmir'de yapılacak. Gösterimlerin nerede olacağı, başvurusu onaylanan kişilere SMS olarak gönderilecek.

ARABALI SİNEMA İZMİR

Arabalı Sinema etkinliğine başvurular www.arabalisinema.com.tr adresinden yapılacak. Başvurusu onaylanan kişiler, yanında 1 misafiriyle birlikte (Araçta 2 kişi olacak) gösterimin olduğu bölgeye gelecek. Araçlar etkinlik alanına girdikten sonra, kimsenin araç içinden çıkmasına izin verilmeyecek ve film arası verilmeyecek. Etkinlik personelleri, misafirlere gazoz, patlamış mısır ve maske dağıtımı yapacak.

Arabalı Sinema İzmir detayları belli oldu, başvurular başlıyor! Etkinlik 15 Mayıs'ta