İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde bulunan Arkas Sanat Merkezi, son yılların en önemli sergilerinden birini düzenliyor. Arkas Sanat Merkezi İzmir Picasso Sergisi, 18 Eylül’de başlamıştı. Picasso Sergisi 5 Ocak 2020 Pazar gününe kadar devam edecek ve ünlü Ressam Pablo Picasso’nun eserleri Arkas Sanat Merkezi’nde sergileniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorlar arasında olduğu Arkas Sanat Merkezi İzmir Picasso Sergisi İzmir’den ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

ARKAS SANAT MERKEZİ PİCASSO SERGİSİ

Ülkemizde yapılan en önemli sergiler arasında şimdiden yerini alan Arkas Sanat Merkezi İzmir Picasso Sergisi, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Picasso sergisinde, ünlü ressamın en önemli tablolarından örnekler, kendi tasarladığı kostümler, heykeller ve fotoğrafları yer alıyor. Arkas Sanat Merkezi İzmir Picasso Sergisi’nin Salı, Çarşamba ve Cuma günleri, saat 10.00 ile 18.00 arasında, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günlerinde, saat 10.00 ile 20.00 arasında ücretsiz gezilebileceğini kaydedildi.

İZMİR PİCASSO SERGİSİ AYRINTILARI

Serginin açılışı geçtiğimiz ay yapılmış ve açılışta konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, İzmir için daha çok kültür ve sanat değeri üreterek, şehri hak ettiği noktaya getireceklerini kaydetmişti.

  • İzmir Arkas Sanat Merkezi adresi: 1380 Sokak, No:1 Alsancak / Konak
  • İzmir Arkas Sanat Merkezi telefonu: (0232) 464 66 00
  • İzmir Arkas Sanat Merkezi giriş ücreti: Ücretsiz
  • Picasso Sergisi ziyaret saatleri: Salı-Çarşamba-Cuma: 10.00-18.00 Perşembe-Cumartesi-Pazar: 10.00-20.00