Ata Demirer, Tunava Türkay, Ülkü Duru, Seda Güven ve Salih Kalyon'un oynadığı Olanlar Oldu filmi, TV8 ekranlarına geldi. Sinema gösterimi döneminde onbinlerce kişinin izlediği film, bu kez televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Filmin çekildiği yeri gören kişiler, filmin nerede çekildiğini merak ediyor. Peki Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? hangi otelde çekildi, değirmen nerede? Cevaplar, haberimizde...

OLANLAR OLDU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve Hakan Algün'ün yönettiği Olanlar Oldu filmi, İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Sığacık Mahallesi'nde çekildi. Yaz döneminde on binlerce turist ağırlayan ve en önemli turizm merkezlerinden biri olan Sığacık Mahallesi, İzmir'e 46 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İzmir'in merkezinden Sığacık'a gitmek yaklaşık olarak 40 dakika sürüyor.

2017'DE GALA YAPILMIŞTI

Dönemin Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, filmin çekiminin ardından Seferihisar'da gerçekleştirilen galasında plaket vermişti. Film ekibi İzmirli sinemaseverlerle buluşmuş ve Ata Demirer, yaptığı açıklamada Seferihisarlılara teşekkür ettiğini, kendilerine çok yardımcı olduklarını kaydetmişti.

çetin ceviz filmi nerede çekildi kaç yılında