Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sınır güvenliğini korumak, teröristleri etkisiz hale getirmek ve tehditleri ortadan kaldırmak için Barış Pınarı Harekatı’na devam ediyor. Fırat’ın doğusunda devam eden operasyonla ilgili Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Başkanı Jak Eskinazi ve Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı (EGİAD) Mustafa Arslan’dan destek mesajları geldi. Türk Ordusu’nun bölge barışını sağlamak için düzenlediği operasyonda terör bölgelerinin bombalanmasına devam ediliyor.

EİB BAŞKANI JAK ESKİNAZİ’DEN DESTEK MESAJI

Türkiye’nin terör olaylarından çok çektiğini, 35 yıldır teröre on binlerce insanını kurban verdiğini kaydeden Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Başkanı Jak Eskinazi, Suriye ve Irak’ta yaşanan otorite zaafının güneyimizde terör örgütlerinin güçlenmesine zemin hazırladığını söyledi. Türkiye’nin 82 milyon vatandaşının güvenliği için Barış Pınarı Harekatını başlattığını söyleyen Eskinazi, hükümetin ve TSK’nın destekçisi olduklarını dile getirdi. Eskinazi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılı harekatlar yaptığını, Barış Pınarı Harekatı’nın da başarıyla sonuçlanacağına inançlarının tam olduğunu kaydetti.

EGİAD BAŞKANI MUSTAFA ARSLAN’DAN DESTEK MESAJI

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Başkanı Mustafa Arslan, terör örgütüne karşı yapılan operasyonun başarılı olmasını dilediklerini ifade etti. Operasyonun, Türkiye’nin en önemli güvenlik sorununa karşı başlatılan önemli bir operasyon olduğunu ve Türkiye’nin teröre teslim olmayacağını kaydeden Arslan, Harekatta görev yapan şanlı Türk Ordusu’nun ve Mehmetçiklerimizin başarıya ulaşmasını dilediklerini kaydetti.