İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Örnekköy’de yapılan bayramlaşmaya katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan personele iş sözleşmesi ve 3 bin liranın altında maaş olmayacağı müjdesi geldi.

DAHA İYİ İŞLER YAPILACAK

Karşıyaka Örnekköy’de, Karşıyaka Belediyesi çalışanlarının bayramlaşma töreni vardı. Öncesinde Karşıyaka Belediyesi’nde birimleri gezen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, belediye binasında çalışanların bayramını kutladı ve Örnekköy’e geçerek bayramlaşma programına katıldı. Kurban Bayramı programına Başkan Tugay’la birlikte sendikalardan temsilciler de katıldı. Programda bir konuşma yapan Başkan Tugay birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Birlikte bir ivmenin yakalanmasının iyi bir şey olduğunu kaydeden Başkan Tugay, Karşıyaka için yapılan tüm çalışmalardan dolayı personele teşekkür etti. Karşıyaka Belediyesi’nin zor işlerin altından kalktığını ve vatandaşları memnun etmek için çalıştığını söyleyen Başkan Tugay, personelin zor şartlarda çalıştığını bildiğini kaydetti ve daha iyi işler başarılacağının sözünü verdi.

İŞ SÖZLEŞMESİNDE SONA GELİNDİ

2020 yılına kadar toplu iş sözleşmesinin imzalanması için anlaşmaya varıldığını, 1 hafta içerisinde imzaların atılacağını duyuran Başkan Cemil Tugay, sonrasında personel maaşlarında düzenlemeye gideceklerini ve 3 bin TL’nin altında maaş olmayacağını dile getirdi. 5 yıllık süreçte Karşıyaka Belediyesi çalışanlarının şehirde en çok maaş alan çalışanlar olacağını söyleyen Başkan Tugay, bunun gerçekleşmesi için personele söz verdi. Belediye personelinden de beklentileri olduğunu söyleyen Başkan Tugay, belediyede iç huzurunun sağlanması ve Karşıyaka için verilen hizmetlerin kalitesinin arttırılması için personele düşen görevler olduğunu dile getirdi ve tüm çalışanların Kurban Bayramı’nı kutladı.