İzmir’in Bornova ilçesinde mahalleleri ziyaret ederek bölge halkı ile bir araya gelen, şikâyet ve talepleri dinleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, mahalle gezilerine Çamdibi Bölgesi’nde bulunan Tuna ve Koşukavak mahalleleri ile devam etti.

“FİKRİ OLAN BİZE ULAŞSIN”

Bornova’nın 2 mahallesinde sokakları gezerek Bornovalılar ile fikir alışverişinde bulunan ve bölge insanını dinleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2 mahallede yapılabilecek projeleri de değerlendirme fırsatı buldu. Tuna ve Koşukavak mahallelerinde bulunan kahvehanelere giderek vatandaşlarla çay içen Başkan İduğ, Bornova Belediyesi’nde bulunan makamında oturmayacağını, Bornova halkının içinde olacağını dile getirdi. Bornova’da hayata geçecek projeler için de vatandaşlara çağrı yapan Başkan İduğ, Bornova’nın kalkınması için fikri olan vatandaşların kendilerine ulaşmasını istedi.

TUNA’YA SPOR KOMPLEKSİ

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a mahalle ziyaretlerinde muhtarların yanı sıra, İyi Parti’den, Bornova Belediye Meclisi’nden ve Bornova Belediyesi’nden isimler de eşlik etti. Çamdibi Bölgesi’nde yapacakları projeleri vatandaşla paylaşan Başkan İduğ, Tuna Mahallesi’nde spor kompleksi ve yürüyüş yolu yapacaklarını, Tatlı Mustafa Sahası’nın eksiklerini de en kısa zamanda temin edeceklerini ifade etti. Koşukavak Mahallesi halkı ise Başkan İduğ’dan doğalgaz talebinde bulundu. İzmirgaz’la geçtiğimiz haftalarda anlaşma yapıldığını söyleyen Başkan İduğ, abone başvurularının ardından hızlı bir şekilde bağlantının yapılacağını söyledi.