Geçtiğimiz aylarda başörtüsünü çıkaran İzmirli gelin adayı Hanife Gürdal, Instagram hesabında mayolu poz paylaşmıştı. Yaptığı paylaşımla takipçilerini ikiye bölen Hanife Gürdal'dan bir paylaşım daha geldi.

Hanife Gürdal bikinili

BU KEZ BİKİNİLİ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Gürdal, bu kez bikini giyerek fotoğraf paylaştı. Hanife Gürdal'ın bu fotoğrafı da çeşitli tepkilere sebep oldu. Gürdal'ın takipçilerinin bir kısmı, başörtüsünü çıkardıktan sonra bu kadar açılmanın çok gereksiz olduğunu savunurken diğer kısmı ise onun özgür olduğunu ve istediğini yapabileceğini savundu.

KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERLE ALAY ETMİŞTİ

Hanife Gürdal, kısa süre önce yaptığı paylaşımla kendisinin çok fazla açıldığını söyleyen takipçilerini tiye almıştı. Gürdal, bir fotoğrafını paylaşarak "Hanife hanım iyice soyundunuz" ifadelerini kullanmıştı.

İZMİR'DE POMPACIDA İŞE BAŞLAMIŞTI

İzmir Torbalı doğumlu olan Hanife Gürdal, kısa süre önce bir benzin istasyonunda çalışmaya başlamıştı. Daha önce çiğköftecide de çalıştığı bilinen Gürdal'ın bu hamlesi takipçilerini şaşırtmıştı. 

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal şimdi de bikinili poz verdi

Gürdal, o dönem çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ve çevreden olumlu tepkiler aldığını ifade etmişti. Hanife Gürdal'ın Instagram hesabından ciddi bir gelir elde ettiği tahmin ediliyor.