Kısa bir süre önce İzmir'de toplu taşıma şoförleri için kadın kontenjanı açan ve birçok kadın sürücüyü toplu taşımada görevlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni şoför alımı için İŞKUR'da ilan yayınladı. Belediyeye bağlı şirketlerden İZELMAN tarafından açılan ilanda 37 şoförün işe alınacağı ve başvuruların Pazartesi gününden itibaren (11 Kasım 2019) başlayacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada başvuruların Çarşamba günü saat 18.00'de sona ereceği ifade edilirken başvuruların mail yoluyla İZELMAN'ın mail adresi [email protected]'ye yapılacağı belirtildi. Peki İZELMAN'a alınacak personelin taşıması gereken nitelikler ve müracaat şartları neler? ESHOT iş ilanı için arama yapan İzmirliler, bu soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

İZELMAN tarafından açılan iş ilanında çalışma süresi "belirsiz" olarak belirtilirken işe alınacak personellerin tam zamanlı çalışacağı kaydedildi. Başvuruların Çarşamba günü saat 18.00'de sona ermesiyle birlikte başvuru değerlendirme süreci başlayacak. Değerlendirmenin ardından uygun görülen kişiler, bir hafta içinde görüşmeye çağrılacak. Mülakatın yapılacağı yer, çağrı sırasında adaylara bildirilecek. Görüşme sonucunda olumlu karar verilen kişiler, göreve başlayacak.

İş ilanına başvuracak kişilerin, değerlendirmeye alınabilmesi için birkaç kriter de bulunuyor. İş ilanına sadece 40 yaşından gün almayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabiliyor. Başvuran kişilerin minimum ilkokul mezunu ve askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olması gerekiyor. Bununla birlikte başvuran kişilerin en az 1 yıl İzmir'de ikamet etmiş olması, D sınıfı veya 2016 öncesi alınmış E sınıfı ehliyetinin olması, son 5 yılda ehliyetinin çeşitli sebeplerle geri alınmamış olması ve devlete karşı ve yüz kızartıcı suçları işlememiş olması gerekiyor.

Bu nitelikleri taşıyan herkes, özgeçmişini belirtilen adrese fotoğraflı şekilde mail göndererek değerlendirmeye sunabiliyor.

Başvurular Pazartesi başlıyor! İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımını duyurdu
Başvurular Pazartesi başlıyor! İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımını duyurdu

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı