İzmir Forum Bornova’nın, ücretsiz “Akustiği Güzel Konserler” serisi sonbaharda da devam ediyor. Pop müzik sanatçısı Berkay Konseri, 21 Eylül Cumartesi günü, saat 20.30’da başlayacak.

FORUM BORNOVA KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

En sevilen şarkılarını İzmirliler için Forum Bornova’da seslendirecek sanatçı Berkay, “Akustiği Güzel Konserler” etkinliğine katılıyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte Berkay sahne alacak ve hayranları için unutulmaz bir akşama imza atacak. Ünlü sanatçıların eserlerini yorumladığı yeni albümüyle büyük beğeni toplayan sanatçı, 21 Eylül Cumartesi akşamı, saat 20.30’da sahneye çıkacak. Forum Bornova’da devam eden konserler serisinde Tan Taşçı ve Ziynet de sahne almıştı.

BERKAY İZMİR KONSERİ’NDE SAHNE ALACAK

Forum Bornova konserleri her ay düzenleniyor. Ünlü sanatçıların müzik gruplarının katıldığı konser etkinliği, İzmirlilere keyifli saatler yaşatıyor. Geniş bir hayran kitlesi olan Berkay, en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. İlk albümünü 2010 yılında yayınlayan sanatçı Berkay, 2012’de “Aşk Sadece” albümünü yayınlamış ve bir çok şarkısı hit olmuştu. Berkay’ın son albümü ise, 2019 yılında yayınladığı ve 90’ların sevilen şarkılarından oluşan “İz” albümü oldu.

BERKAY KONSER ETKİNLİĞİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser Adı: Berkay İzmir Konseri
  • Konser Tarihi ve Saati: 21 Eylül 2019 Cumartesi / 20.30
  • Konser Yeri: Forum Bornova